PREMIER LEAGUE

Μάχη για Καντέ από Άρσεναλ, Τσέλσι και Σίτι!

Μάχη για Καντέ από Άρσεναλ, Τσέλσι και Σίτι!

Ο Εν'Γκολό Καντέ ήταν μία από τις σούπερ αποκαλύψεις στην Ευρώπη αυτή τη σεζόν και οι "μεγάλοι" της Premier League ετοιμάζονται να σπάσουν τη ρήτρα στο συμβόλαιό του για να τον πάρουν από την Λέστερ. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Οι άνθρωποι της Λέστερ βρίσκονται ακόμα στα... σύννεφα μετά την μαθηματική κατάκτηση του τίτλου της Premier League, την ίδια ώρα όμως ανησυχούν με τα διάφορα μεταγραφικά σενάρια που μπλέκουν τα αστέρια της ομάδας τους με άλλες ομάδες είτε εντός είτε εκτός Αγγλίας.

Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα της "Parisien", σύμφωνα με το οποίο ο Εν'Γκολό Καντέ έχει μπει στο στόχαστρο τεσσάρων μεγάλων ομάδων, τριών της Premier League και μίας έξω από το Νησί, και αναμένεται να γίνει μάχη για την απόκτησή του.

Μάχη για Καντέ από Άρσεναλ, Τσέλσι και Σίτι!

Ο Γάλλος διεθνής μέσος έχει μπει στο στόχαστρο των Άρσεναλ, Τσέλσι, Μάντσεστερ Σίτι καθώς και της τετράκις πρωταθλήτριας Γαλλίας, Παρί Σεν Ζερμέν, με το ρεπορτάζ να αποκαλύπτει πως υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιό του με την Λέστερ που του επιτρέπει να φύγει αν κάποια ομάδα καταβάλλει 25.000.000 ευρώ στις "αλεπούδες".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ