PREMIER LEAGUE

Μαύρα περιβραχιόνια για τους παίκτες της Λέστερ και έχουν λόγο!

Μαύρα περιβραχιόνια για τους παίκτες της Λέστερ και έχουν λόγο!

Ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης, Μπουμιμπόλ Αντουλιαντέι, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 88 ετών και η Λέστερ, της οποίας ιδιοκτήτης είναι ο Ταϊλανδός, Βισάι Στριβανταναμπράβχα, τον τίμησε με ξεχωριστό τρόπο και μάλιστα με την Τσέλσι οι παίκτες θα φορέσουν μαύρα περιβραχιόνια.

Ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης, Μπουμιμπόλ Αντουλιαντέι, ο μονάρχης που βασίλεψε για περισσότερα χρόνια από κάθε άλλον στον κόσμο, πέθανε στο νοσοκομείο σε ηλικία 88 ετών, όπως ανακοίνωσαν τα ανάκτορα.

"Η μεγαλειότητά του πέθανε ειρηνικά στο Νοσοκομείο Σιριράτζ", ανέφερε το παλάτι, προσθέτοντας πως απεβίωσε στις 15:52 τοπική ώρα (8:52 ώρα Γκρίνουιτς).

Πολλές εκατοντάδες άνθρωποι ντυμένοι στα ροζ -το χρώμα του βασιλιά- είχαν συγκεντρωθεί έξω από το νοσοκομείο Σιριράι της Μπανγκόκ για να προσευχηθούν για την υγεία του Μπουμίμπολ. Ο γιος και διάδοχός του, ο 63χρονος πρίγκιπας διάδοχος, Μάχα Βατζιραλονγκόρν, αναμένεται να γίνει ο νέος βασιλιάς της Ταϊλάνδης.

Μαύρα περιβραχιόνια για τους παίκτες της Λέστερ και έχουν λόγο!

Η Λέστερ έχει Ταϊλανδό ιδιοκτήτη τον, Βισάι Στριβανταναμπράβχα, ο οποίος τίμησε τη μνήμη του μέσω της πρωταθλήτριας Αγγλίας. Με ποιο τρόπο;

Λίγο πριν την πρωινή προπόνηση (14/10), οι παίκτες, το τεχνικό επιτελείο, οι διοικούντες και οι υπάλληλοι του συλλόγου συγκεντρώθηκαν στο προπονητικό κέντρο και κράτησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του.

Οι "αλεπούδες" έκαναν επίσημο αίτημα στην αγγλική ομοσπονδία που έγινε δεκτό και το οποίο θα επιτρέψει στους παίκτες να παραταχθούν με μαύρα περιβραχιόνια το μεσημέρι του Σαββάτου (15/10, 14:30) για τον εκτός έδρας αγώνα με την Τσέλσι.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ