PREMIER LEAGUE

Μάρκο Σίλβα καλεί Μπατσουαγί

FILE - In this Tuesday, Jan. 2, 2018 file photo Watford manager Marco Silva during the English Premier League soccer match between Manchester City and Watford at Etihad stadium, in Manchester, England. Everton has given Marco Silva his third managerial job in the Premier League. The former Hull and Watford coach succeeds Sam Allardyce, who left Goodison Park after an unpopular six-month reign.(AP Photo/Rui Vieira/File)
FILE - In this Tuesday, Jan. 2, 2018 file photo Watford manager Marco Silva during the English Premier League soccer match between Manchester City and Watford at Etihad stadium, in Manchester, England. Everton has given Marco Silva his third managerial job in the Premier League. The former Hull and Watford coach succeeds Sam Allardyce, who left Goodison Park after an unpopular six-month reign.(AP Photo/Rui Vieira/File) AP PHOTO/RUI VIEIRA/FILE

Στο πρόσωπο του Μιτσί Μπατσουαγί φαίνεται πως βλέπει ο τεχνικός της Έβερτον, Μάρκο Σίλβα, τον σκόρερ που θα "φορτώνει" με γκολ τις αντίπαλες άμυνες στην Premier League.

Ο άλλοτε "ερυθρόλευκος" προπονητής και νυν της Έβερτον, Μάρκο Σίλβα, καταστρώνει τα μεταγραφικά του σχέδια, έχοντας σε περίοπτη θέση στο... μπλοκάκι του το όνομα του Μιτσί Μπατσουαγί, τον οποίο θέλει να αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής "Mirror".

Ο 41χρονος Πορτογάλος κόουτς, όντας θιασώτης του 4-3-3, επιθυμεί διακαώς την έλευση του Βέλγου φορ -που ανήκει στην Τσέλσι, αλλά αγωνίστηκε με ως δανεικός στο δεύτερο μισό της περσινής περιόδου με τα χρώματα της Ντόρτμουντ- ώστε να προσδώσει επιθετική ταυτότητα στα "ζαχαρωτά".

Από τον Ιανουάριο που μετακόμισε στην κοιλάδα του Ρουρ, ο 24χρονος κυνηγός σκόραρε... κατά ριπάς στην Bundesliga, καθώς σε 10 εμφανίσεις, μέτρησε 7 γκολ με τους "κιτρινόμαυρους" της Βεστφαλίας.

Πλέον, ο διεθνής με τους "κόκκινους διαβόλους" κυνηγός αναμένει στο... ακουστικό του, για να μάθει το "αύριο" της ποδοσφαιρικής του καριέρας, αφού το μέλλον του βρίσκεται στα χέρια του νεοφερμένου προπονητή της Τσέλσι, Μαουρίτσιο Σάρι.

Από την μεριά του, ο Ίβηρας τεχνικός της Έβερτον περιμένει την απάντηση του συναδέλφου του για τον δανεισμό του Μπατσουαγί, ενώ "γλυκοκοιτάζει" -παράλληλα- και την περίπτωση του έτερου άσου των "μπλε" του Λονδίνου, Ρούμπεν Λόφτους - Τσικ, του οποίου το μέλλον στο "Στάμφορντ Μπριτζ" παραμένει αμφίβολο, αφού δεν γνωρίζει ακόμα εάν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Ιταλού αλενατόρε.

Ίσως από το "ξεσκαρτάρισμα" του ρόστερ των Λονδρέζουν, να προκύψουν ευχάριστα νέα για τους "μπλε" του Μέρσεϊσαϊντ...

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira/File

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ