PREMIER LEAGUE

Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι 3-0

Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι 3-0
Κομπανί

Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν ανώτερη και στα 90 λεπτά του αγώνα με την Τσέλσι την οποία υποχρέωσε σε ντροπιαστική ήττα με 3-0 (VIDEOS).

Ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου στο "Etihad Stadium" από δυο ομάδες που έκαναν ελάχιστα λάθη στις μεταβιβάσεις τους και άπλωναν όμορφα το παιχνίδι σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου. Η Σίτι μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο σκορ από νωρίς, όμως ο Σέρχιο Αγκουέρο όχι μία, ούτε δυο, αλλά τέσσερις φορές (!) αστόχησε φάτσα με τον Μπέγκοβιτς!

Πότε από φάουλ ή σέντρα του Κολάροφ, πότε από κάθετη του Σίλβα, πότε στην κόντρα επίθεση, ο Αργεντινός δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα πιάνοντας το κεφάλι του μην μπορώντας να πιστέψει την... γκαντεμιά του.

Η πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 20ο λεπτό όταν ο Αζάρ ανέβηκε από τα αριστερά και έκανε τη σέντρα, όμως η κεφαλιά του Μάτιτς, που είχε προωθηθεί, πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Χαρτ.

Με την... πέμπτη

Αφού έχασε τα άχαστα, ο Σέρχιο Αγκουέρο άνοιξε τελικά το σκορ για την Μάντσεστερ Σίτι στο 32ο λεπτό μετά από όμορφη συνεργασία με τον Γιαγιά Τουρέ και... χορευτική φιγούρα του ίδιου μέσα στη μεγάλη περιοχή.

Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι 3-0

Φοβερός τύπος πίσω από τον πάγκο της Τσέλσι ντυμένος... γιατρός. Μάλλον θέλει να πικάρει τον Μουρίνιο για την Καρνέιρο.

Ιστορική στιγμή για Τέρι

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με μία περίεργη απόφαση του Μουρίνιο, ο οποίος έκανε αλλαγή τον Τέρι. Αυτή ήταν η πρώτη φορά σε 177 ματς στην Πρέμιερ Λιγκ που ο Πορτογάλος έβγαλε τον έμπειρο αμυντικό. Πρώτη φάση πάντως στην "επανάληψη" είχαμε στο 60' με τον Τουρέ να πιάνει ένα χαμηλό σουτ και τον Μπέγκοβιτς να μην ανησυχεί.

Η Τσέλσι έχασε μία σημαντική ευκαιρία για να φέρει το ματς στα ίσα στο 70ο λεπτό. Ο Ντιέγκο Κόστα μπήκε από τα αριστερά και γύρισε όμορφα στον Αζάρ ο οποίος ελίχθηκε στην περιοχή και έκανε το σουτ, με τον Χαρτ να διώχνει με δυσκολία.

Καθάρισε ο Κομπανί

Παρότι είχε ρίξει στροφές, μέσα από μία στημένη φάση η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της στο 79ο λεπτό. Εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά και ο Κομπανί πιο ψηλά από όλους έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με το κεφάλι. Η Τσέλσι κατέρρευσε στη συνέχεια και η Σίτι έφτασε σε τρίτο γκολ στο 85ο λεπτό με τον Φερναντίνιο.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με την Τσέλσι να χάνει σημαντική ευκαιρία για να πετύχει το γκολ της τιμής. Ο Ντιέγκο Κόστα από κοντά έκανε την προβολή με τη μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι του Χαρτ.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (Πελεγκρίνι): Χαρτ, Σανιά, Κομπανί, Μανγκαλά, Κολάροφ, Τουρέ, Φερναντίνιο, Σίλβα, Νάβας (Νασρί 65'), Στέρλινγκ (Ντεμιτσέλις 79'), Αγκουέρο (Μπονί 83').

ΤΣΕΛΣΙ ( Μουρίνιο): Μπέγκοβιτς, Αθπιλικουέτα, Τέρι (Ζουμά 46'), Κέιχιλ, Ιβάνοβιτς, Μάτιτς, Ραμίρες (Κουαδράδο 64'), Αζάρ, Φάμπρεγας, Γουίλιαν (Φαλκάο 79', Ντιέγκο Κόστα.

Σκόρερ: Αγκουέρο (32' σουτ), Κομπανί (79' κεφαλιά), Φερναντίνιο (85' σουτ).

Κάρτες: Κομπανί (33' κίτρινη), Φερναντίνιο (45' κίτρινη), Ιβάνοβιτς (48' κίτρινη), Τουρέ (51' κίτρινη), Αζάρ (κίτρινη 81'), Μανγκαλά (91' κίτρινη).







TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ