PREMIER LEAGUE

Λέσκοτ: "Δεν θα νοσταλγώ τη Super League"

Λέσκοτ: "Δεν θα νοσταλγώ τη Super League"

Ο Τζόλεον Λέσκοτ παραχώρησε την πρώτη συνέντευξη του, ως ποδοσφαιριστής της Σάντερλαντ και, όπως αναμενόταν, αναφέρθηκε στο ανεπιτυχές πέρασμά του απ' την Ελλάδα και την ΑΕΚ.

Το μεσημέρι της Τρίτης (24/01) η Σάντερλαντ ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζολέον Λέσκοτ μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Ο έμπειρος στόπερ επιστρέφει στην Premier League, ύστερα απ' το αποτυχημένα πέρασμα απ' την ΑΕΚ, ευελπιστώντας να βοηθήσει τις "μαυρόγατες" να παραμείνουν στην κατηγορία.

Ο 34χρονος άσος, λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου, παραχώρησε συνέντευξη στο επίσημο κανάλι της Σάντερλαντ και αναφέρθηκε στην εμπειρία του απ' το ελληνικό πρωτάθλημα.

"Μίλησα με τον προπονητή την περασμένη εβδομάδα (σ.σ. Ντέιβιντ Μόγες) και με ρώτησε αν ενδιαφερόμουν να φορέσω τη φανέλα της Σάντερλαντ. Του απάντησα πως θα ήταν ευχαρίστησή μου να έρθω στην ομάδα", ανέφερε αρχικά.

Για την επιστροφή του στην Premier League, ύστερα απ' το περάσμά του απ' την ΑΕΚ: "Σίγουρα κάθε παίκτης σε κάθε στάδιο της καριέρας του θέλει να παίξει στην Premier League. Δεν είμαι διαφορετικός. Πήγα στην Ελλάδα για να έχω μια διαφορετική εμπειρία, αλλά δεν είναι κάτι που θα νοσταλγώ. Είμαι ενθουσιασμένος που γύρισα, που θα ξαναπαίξω στην Premier League".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Επίσημο: Στη Σάντερλαντ ο Λέσκοτ
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ