PREMIER LEAGUE

Ξύλο μεταξύ των φιλάθλων της Γουέστ Χαμ στην εξέδρα

Ξύλο μεταξύ των φιλάθλων της Γουέστ Χαμ στην εξέδρα

Νέα επεισόδια προκάλεσαν οπαδοί της Γουέστ Χαμ στη νέα έδρα της ομάδας στο Λονδίνο, στο περιθώριο της ήττας από τη Γουότφορντ.

Επεισόδια σημειώθηκαν στις εξέδρες του Σταδίου του Λονδίνου, στο περιθώριο της αναμέτρησης της Γουέστ Χαμ με τη Γουότφορντ, μεταξύ των φιλάθλων των "σφυριών".

Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 2-0, ωστόσο μέσα σε μισή ώρα είχαν έρθει τα πάνω κάτω με τον Χοσέ Χολέμπας να κάνει το 4-2.

Η κάκιστη εμφάνιση της ομάδας, όχι μόνο σε αυτό το παιχνίδι, αλλά γενικά στην εκκίνηση της σεζόν, προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις. Ορισμένοι φίλαθλοι εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους, άλλοι αντέδρασαν σε αυτές τις "φωνές", με συνέπεια να προκληθεί μεγάλη ένταση.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, μάλιστα, αρκετά παιδιά που ήταν κοντά στα επεισόδια, έβαλαν τα κλάματα από φόβο παρακολουθώντας τις σκηνές.



Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι φίλοι των "σφυριών" προκάλεσαν προβλήματα στη νέα έδρα τους. Είχαν προηγηθεί τα επεισόδια στον αγώνα Europa League με αντίπαλο την Άστρα, για τα οποία ο σύλλογος εξέδωσε απολογητική ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Στο 94' η Άρσεναλ, γκολ ο Χολέμπας
Η Σίτι το ντέρμπι του Μάντσεστερ, 2-1 την Γιουνάιτεντ
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ