Ξεπερνούν τα 5 δισεκατομμύρια λίρες τα τηλεοπτικά της Premier League - Premier League - SPORT 24
PREMIER LEAGUE

Ξεπερνούν τα 5 δισεκατομμύρια λίρες τα τηλεοπτικά της Premier League

Ξεπερνούν τα 5 δισεκατομμύρια λίρες τα τηλεοπτικά της Premier League

Η επικείμενη πώληση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Premier League για την τριετία 2016-2019 θα αποφέρει έσοδα ύψους 5,1 δισεκατομμυρίων λιρών! Δείτε τους πίνακες!

Τα χρήματα που διακινούνται με επίκεντρο την Premier League ξεπερνούν κάθε φαντασία και η νέα συμφωνία που έχει τεθεί υπό διαπραγμάτευση, για την πώληση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων εκτός Ευρώπης, θα τα αυξήσουν σε μυθικά επίπεδα!

Συγκεκριμένα, για την τριετία 2016-2019, η Premier Liga προσδοκά σε έσοδα 5,1 δισεκατομμυρίων λιρών, με τα 3 να προέρχονται από την πώληση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων στον υπόλοιπο πλανήτη, εκτός της Γηραιάς Ηπείρου.

Ενδεικτικό της επιτυχίας του αγγλικού ποδοσφαίρου είναι ότι το άθροισμα των εσόδων από τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Primera Division, της Serie A, της Bundesliga και της Ligue 1, είναι μικρότερο του αντίστοιχου της Premier League. Πρόκειται για ένα γεγονός που εξηγεί την αδυναμία των υπόλοιπων ομάδων να ανταγωνιστούν τις αγγλικές, όσον αφορά τον οικονομικό τομέα.

Η Premier League μεταδίδεται σε κάθε σημείο της υφηλίου, οι αγγλικές ομάδες έχουν λέσχες οπαδών σε όλα τα μέρη του πλανήτη και τα έσοδα της αυξάνονται διαρκώς... Αναμφίβολα, πρόκειται για μία από τις πιο προσοδοφόρες διοργανώσεις στον επιχειρηματικό κόσμο!

Οι παρακάτω πίνακες αποδεικνύουν του λόγου το αληθές...

 

SHARE:
ΛΙΣΤΕΣ

ΛΙΣΤΕΣ

13 καθημερινά πράγματα που συμβαίνουν μόνο σε ταινίες

Το εύκολο παρκάρισμα, τα μηνύματα στον τηλεφωνητή και πολλές ακόμη απλές καταστάσεις που θα δεις να συμβαίνουν μόνο στο σινεμά.

ONEMAN FOOD

ONEMAN FOOD

Το brunch του Odori είναι από άλλο πλανήτη

Ή έστω από άλλη χώρα, αφού πρεσβεύει το 'taste of Italy περισσότερο από οτιδήποτε έχεις φάει τις Κυριακές σου.

ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

Περιέφεραν καθιστό στο θρόνο του, νεκρό παλαιοημερολογίτη Μητροπολίτη

Η Εκκλησία των Γνησίων Ορθοδόξων Χριστιανών Ελλάδος έρχεται στην επικαιρότητα για έναν διαφορετικό λόγο (Pics)

Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

Αυτός είναι ο πρώτος κλόουν στην ιστορία που ξεκίνησε την υστερία

Ο Spring Heeled Jack αναφέρθηκε για πρώτη φορά το 1837 και σύντομα "εμφανίστηκε" σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία, από το Λονδίνο μέχρι και τη Σκωτία. Πώς συνδέονται οι τρομακτικοί κλόουν με τον... Μπάτμαν (Pics)

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24