PREMIER LEAGUE

Ξεκινάει η Premier League, γεμίζουν τα Σαββατοκύριακα!

Arsenal's Theo Walcott, left, vies with Leicester City's Wilfred Ndidi during the English Premier League soccer match between Arsenal and Leicester City at the Emirates Stadium in London, Wednesday, April 26, 2017. (AP Photo/Alastair Grant)
Arsenal's Theo Walcott, left, vies with Leicester City's Wilfred Ndidi during the English Premier League soccer match between Arsenal and Leicester City at the Emirates Stadium in London, Wednesday, April 26, 2017. (AP Photo/Alastair Grant) AP

Άλλη μία συναρπαστική Premier League ξεκινάει απόψε με όλα τα βλέμματα στραμμένα εκεί και τον Stoiximan να προσφέρει πάνω από 180 ειδικά στοιχήματα σε κάθε παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής μαζί με πληθώρα μακροχρόνιων επιλογών!

Μπορεί στην Ελλάδα να βρισκόμαστε εν μέσω διακοπών και καλοκαιρινής ραστώνης, αλλά τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ανοίγουν σιγά σιγά την αυλαία τους και καταλαγιάζουν την μεγάλη προσμονή των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων, δίνοντας ξανά ποδοσφαιρική ζωντάνια στα Σαββατοκύριακα μας, αφού μόνο με προκριματικά δεν γεμίζει η βδομάδα!

Απόψε κάνει σέντρα και η Premier League, το πιο εντυπωσιακό και αμφίρροπο πρωτάθλημα στον κόσμο για πολλούς, με την Άρσεναλ να υποδέχεται το προ διετίας θαύμα της Λέστερ στο Emirates. Οι 6 βασικοί διεκδικητές μπορεί να είναι λίγο πολύ γνωστοί σε όλους, αλλά ποιος μπορεί να αποκλείσει το οτιδήποτε σε αυτό το πρωτάθλημα;

Η Τσέλσι του Αντόνιο Κόντε θα προσπαθήσει να κάνει το repeat, έχοντας πλέον στο "οπλοστάσιό" της και τον Άλβαρο Μοράτα, από τον οποίο περιμένουν πολλά οι "μπλε" του Λονδίνου, αφού αν δεν προσαρμοστεί γρήγορα στις συνθήκες της Premier League τότε σίγουρα θα υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην επίθεση.

Επιπλέον, οι σχέσεις του Ρώσου μεγιστάνα και ιδιοκτήτη της Τσέλσι, Ρόμαν Αμπράμοβιτς, φέρονται να είναι σε κακό επίπεδο με τον προπονητή των πρωταθλητών, αλλά όλοι γνωρίζουμε πως στην Αγγλία αυτά παίζουν λιγότερο σημαντικό ρόλο στο αγωνιστικό κομμάτι.

Η Τότεναμ του Μαουρίσιο Ποτσετίνο διανύει μια εξαιρετική περίοδο τα τελευταία δυο χρόνια και δείχνει πως είναι μέχρι το τέλος εκεί για να κατακτήσει στα ίσια, και όχι να "κλέψει" απλά το τίτλο από τους πιο... μεγάλους. Πεπ Γκουαρντιόλα και Ζοζέ Μουρίνιο βρίσκονται στο τιμόνι των Σίτυ και Γιουνάιτεντ αντίστοιχα και κανείς δεν μπορεί να μην τους βάλει στο… γκρουπ των επίδοξων πρωταθλητών, παρά το γεγονός πως τις περασμένες σεζόν δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν τον "μαραθώνιο" της Premier League.

Η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ έχει δυναμώσει πολύ την επιθετική της γραμμή, ενώ μπήκε τέλος στα σενάρια αποχώρησης του Φελίπε Κοουτίνιο, καθώς οι "κόκκινοι" σε ανακοίνωση τους ξεκαθάρισαν πως δεν θα κάνουν δεκτή καμία πρόταση για τον Βραζιλιάνο στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Η ομάδα δεν έχει καταφέρει να κατακτήσει το πρωτάθλημα τα τελευταία 27 χρόνια και όλοι βλέπουν στα πρόσωπο του Γιούργκεν Κλοπ τον άνθρωπο που θα βάλει τέλος σε αυτό το, όχι τόσο κολακευτικό, σερί.

Στην Άρσεναλ, ο Αρσέν Βενγκέρ είναι ακόμα μια χρονιά εδώ, ξεκινώντας μάλιστα θετικά τη νέα αγωνιστική περίοδο, αφού κατέκτησε το Community Shield πριν μερικές μέρες κόντρα στην πρωταθλήτρια Τσέλσι.

Η έλευση του "μπόμπερ" Αλεξάντρ Λακαζέτ έχει φέρει ποιότητα και αισιοδοξία στην ομάδα, και μένει να δούμε αν θα μπορέσουν οι "κανονιέρηδες" να διεκδικήσουν ουσιαστικά την κορυφή.

Σε κάθε περίπτωση, άλλη μία συναρπαστική Premier League ξεκινάει απόψε και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα εκεί, ακόμα και από τις ξαπλώστρες!

Μάλιστα, ο Stoiximan.gr προσφέρει πάνω από 180 ειδικά στοιχήματα σε κάθε παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής μαζί με πληθώρα μακροχρόνιων επιλογών, ενώ έχει ετοιμάσει και ειδική Αποστολή για αυτή την πρώτη ημέρα της Premier League, η οποία αφορά στο παιχνίδι Άρσεναλ - Λέστερ και είναι ανοιχτή για όλους τους στο site του Stoiximan.gr!

Υπάρχουν τρεις απλές προϋποθέσεις για να συμμετάσχεις:

  • Επίλεξε αγορές από την αναμέτρηση της Άρσεναλμε την Λέστερ(11/8, 21:45) για την πρώτη αγωνιστική της Premier League.
  • Τοποθέτησε 3 μονά δελτία(πριν την έναρξη του αγώνα ή/και κατά τη διάρκεια αυτού), αξίας τουλάχιστον 5€.
  • Σε απόδοση 1.80 και πάνω.

Με αυτόν τον τρόπο ο Stoiximan θα σου προσφέρει 5€ Full Bet , αν τουλάχιστον 2 από τα 3 δελτία σου κερδίσουν! Κάνοντας log in στη σελίδα του Stoiximan.gr, θα εμφανιστεί το μήνυμα που σε καθοδηγεί αλλά και σε ενημερώνει για το τι θα πρέπει να προσέξεις.

H Premier League ξεκινά και ο Stoiximan.gr είναι εδώ για να εκτοξεύσει την δράση τα ύψη!

Photo credits: (AP Photo/Alastair Grant)

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ