PREMIER LEAGUE

Άσφαιρες Λέστερ και Άρσεναλ στο "King Power"

Άσφαιρες Λέστερ και Άρσεναλ στο "King Power"

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Λέστερ και Άρσεναλ που έμειναν στο 0-0. "Διπλό" για την Τσέλσι κόντρα στη Γουότφορντ. Ήττα της Λίβερπουλ στην έδρα της Μπέρνλι, τρίποντα για Τότεναμ, Έβερτον και Χαλ.

Το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής της Premier League διεξήχθη στο "King Power Stadium", όπου η Λέστερ υποδέχθηκε την Άρσεναλ.

Κακό το πρώτο ημίχρονο, με λιγοστές φάσεις και χωρίς γκολ. Άλλαξε ο ρυθμός στο δεύτερο μέρος, Λέστερ και Άρσεναλ δημιούργησαν τις προϋποθέσεις να σκοράρουν αλλά δεν τα κατάφεραν και το 0-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα μετά το σφύριγμα της λήξης στο "King Power Stadium".

"Gray day" για Λίβερπουλ

Ανώμαλη προσγείωση για τη Λίβερπουλ, καθώς μετά τη νίκη στην πρεμιέρα της στην Premier League, στο "Emirates" επί της Άρσεναλ (3-4), ήρθε η εκτός έδρας ήττα από την Μπέρνλι, που είχε πρωταγωνιστή τον Γκρέι.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Βόουκς (από ασίστ του Γκρέι) μόλις δύο λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης και πήγαν με προβάδισμα δύο τερμάτων στα αποδυτήρια χάρη στο γκολ του Γκρέι στο 37ο λεπτό. Αυτό (2-0) έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα, καθώς οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα.

Νίκη με ανατροπή για Τσέλσι

Με τον Χοσέ Χολέμπας στη σύνθεσή της, η Γουότφορντ άνοιξε το σκορ δέκα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου της αναμέτρησης με τους "μπλε", με γκολ του Καπού. Η Τσέλσι όχι μόνο απέφυγε την ήττα, καθώς ο Μισί Μπατσουαγί πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 73ο λεπτό και βρήκε δίχτυα επτά λεπτά αργότερα (80'), αλλά έφθασε και στην ολική ανατροπή. Ο Ντιέγκο Κόστα, όπως και στο ματς με τη Γουέστ Χαμ για την πρώτη αγωνιστική, μίλησε προς το τέλος και με γκολ στο 87ο λεπτό έδωσε τη νίκη στην Τσέλσι.

Με Γουανιάμα η Τότεναμ

Οι οπαδοί της Τότεναμ έπρεπε να περιμένουν 83 λεπτά στην αναμέτρηση με την Κρίσταλ Πάλας για να δουν την ομάδα τους να σκοράρει. Ο Γουανιάμα νίκησε τον Χένεσεϊ και αυτό ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στους "spurs".

Νέα "πτήση" για Χαλ

Τα γκολ του Μαλόνεϊ στο 79ο λεπτό και του Ερνάντεθ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσαν σπουδαία εκτός έδρας νίκη στη Χαλ η οποία έχει το απόλυτο στις δύο πρώτες αγωνιστικές, στην έδρα της Σουόνσι ενώ και η Έβερτον πήρε τρίποντο εκτός έδρας με τον Κέβιν Μιραλάς να βρίσκει δίχτυα.

Τρίποντο με ανατροπή για Έβερτον

Η Γουέστ Μπρομ άνοιξε το σκορ με τον ΜακΌλεϊ εννιά λεπτά μετά την έναρξη του ματς με τον Κέβιν Μιραλάς να κάνει το 1-1 στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Μπάρι βρήκε δίχτυα με τη συμπλήρωση μίας ώρας ματς κι έδωσε τη νίκη στα "ζαχαρωτά".

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Φόστερ, Ντόουσον, ΜακΌλεϊ, Όλσον, Έβανς, Γιάκομπ, Φλέτσερ, Φίλιπς (65' Λέκο), Γκάρντνερ (64' ΜακΚλιν), Ροντόν, Μπεραϊνό (78' Λάμπερτ).

ΕΒΕΡΤΟΝ (3-4-2-1): Στεκέλενμπουργκ, Χόλγκεϊτ, Τζαγκιέλκα, Φούνες Μόρι, Γκουέγ, Μπάρι, Μακάρθι (38' Λουκακού), Μπέινς, Μιραλάς (81' Γουίλιαμς), Μπάρκλεϊ, Ντεουλοφέου (61' Μπολασί).

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ (3-5-2): Γκόμες, Κάθκαρτ, Πρεντλ, Μπρίτος Καμπρέρα, Μπεχράμι, Γκεντιούρα (88' Βίντρα), Καπού (84' Ντοουκουρέ), Άμραμπατ, Χολέμπας (90' Σούνιγα), Ιγκάλο, Ντίνι.

ΤΣΕΛΣΙ: Κουρτουά, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Καντέ, Μάτιτς (78' Φάμπρεγκας), Οσκάρ (73' Μπατσουαγί), Πέδρο (71' Μόουζες), Αζάρ, Ντιέγκο Κόστα.

ΜΠΕΡΝΛΙ: Χίτον, Λόουτον, Κιν, Μι, Γουόρντ, Μάρνεϊ, Ντεφούρ (56' Γκούντμουνσον), Άρφιλντ, Μπόιντ, Βόουκς (82' Γιούτκιεβιτς), Γκρέι (90'+3' Ο' Νιλ).

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μινιολέ, Κλάιν, Λόβρεν, Κλάβαν, Μίλνερ (77' Μορένο), Χέντερσον, Λαλάνα (78' Γκρούγιτς), Βαϊνάλντουμ, Κοουτίνιο, Φιρμίνο, Στάριτζ (65΄Ορίγκι).

ΣΟΥΟΝΣΙ: Φαμπιάνσκι, Νότον, Φερνάντες, Άματ, Κίνγκσλεϊ, Φερ (68' Κι Σουνγκ-Γιονγκ), Κορκ, Σίγκουρτσον, Ράουτλετζ (55' Μοντέρο), Μπάροου (85' Ντάιερ), Γιορέντε.

ΧΑΛ: Γιακούποβιτς, Ελμοχαμάντι, Λίβερμορ, Ντέιβις, Ρόμπερτσον, Χάντλστόουν, Μέιλερ, Κλούκας, Σνόντγκρας, Ντιομαντέ (73' Μαλόνεϊ), Ερνάντες.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Φορμ, Γουόκερ, Αλντερβάιρελντ, Βερτόνχεν, Ρόουζ, Γουανιάμα, Ντάιερ, Έρικσεν (68' Ντέλε Άλι), Λαμέλα (90'+5' Κάρολ), Κέιν (90' Ονόμα), Γιάνσεν.

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Χένεσεϊ, Γουόρντ, Νταν, Ντιλέινι (82' Τόμκινς), Σουαρέ, Λέντλεϊ (46' Καμπάιγ), Πάντσεον, Τάουνσεντ, Ζαά, Λι (82' Ματς), Γουίκαμ.

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Σίμπσον, Χουτ, Μόργκαν, Φουχς, Ντρίνκγουότερ, Μεντί (λ.τ. 53' Κινγκ), Μαχρέζ, Ολμπράιτον (87' Μουσά), Οκαζάκι (67' Ουγιόα), Βάρντι.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Τσεχ, Μπελερίν, Χόλντινγκ, Κοσιελνί, Μονρεάλ, Τζάκα (73' Γουίλσιρ), Κοκελέν, Γουόλκοτ, Όξλεϊντ-Τσεϊμπερλέν (78' Ζιρού), Καθόρλα (73' Εζίλ), Αλέξις Σάντσες.

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

Παρασκευή 19 Αυγούστου

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σαουθάμπτον 2-0 (36', 52' πεν. Ιμπραχίμοβιτς)

Σάββατο 20 Αυγούστου

Στόουκ - Μάντσεστερ Σίτι 1-4 (49' πεν. Κρκιτς / 27' πεν., 36' Αγκουέρο, 86', 90'+5' Νολίτο)

Γουέστ Μπρομ - Έβερτον 1-2 (9' ΜακΌλεϊ / 45'+2' Μιραλάς, 60' Μπάρι)

Γουότφορντ - Τσέλσι 1-2 (55' Καπού / 80' Μπατσουαγί, 87' Ντιέγκο Κόστα)

Μπέρνλι - Λίβερπουλ 2-0 (2' Βόουκς, 37' Γκρέι)

Σουόνσι - Χαλ 0-2 (79' Μαλόνεϊ, 90'+2' Ερνάντεθ)

Τότεναμ - Κρίσταλ Πάλας 1-0 (83' Γουανιάμα)

Λέστερ - Άρσεναλ (19:30)

Κυριακή 21 Αυγούστου

Σάντερλαντ - Μίντλεσμπρο (15:30)

Γουέστ Χαμ - Μπόρνμουθ (18:00)

Η βαθμολογία

1. Μάντσεστερ Σίτι 6

2. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 6

3. Χαλ 6

4. Τσέλσι 6

5. Έβερτον 4

6. Τότεναμ 4

7. Μπέρνλι 3

8. Γουέστ Μπρομ 3

9. Λίβερπουλ 3

10. Σουόνσι 3

11. Μίντλεσμπρο 1

12. Γουότφορντ 1

13. Σαουθάμπτον 1

14. Στόουκ 1

15. Άρσεναλ 0

16. Σάντερλαντ 0

17. Γουέστ Χαμ 0

18. Λέστερ 0

19. Μπόρνμουθ 0

20. Κρίσταλ Πάλας 0

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ