PREMIER LEAGUE

Κρούση για Ζάζα η Νάπολι

Κρούση για Ζάζα η Νάπολι

Η Νάπολι εμφανίζεται θετική στο να εντάξει στο δυναμικό της τον Σιμόνε Ζάζα. Ο Ιταλός επιθετικός δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις του κι όπως όλα δείχνουν σύντομα θα αποχωρήσει απ' τη Γουέστ Χαμ.

Ο Σιμόνε Ζάζα δεν περνά και τις καλύτερες του μέρες στη Γουέστ Χαμ και βλέπει με... θετικό μάτι την αποχώρησή του απ' το Νησί. Για την ακρίβεια, η Νάπολι φαίνεται να επιθυμεί να εντάξει στον δυναμικό της τον 25χρονο επιθετικό.

Στο πρόσωπο του Ζάζα η Νάπολι βλέπει τον αντικαταστάτη του Αρκάντιους Μίλικ. Υπενθυμίζουμε ότι ο Πολωνός θα απουσιάσει για σχεδόν τέσσερις μήνες, έπειτα απ' τον τραυματισμό που αποκόμισε στο γόνατο.

Η σεζόν δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον 25χρονο στράικερ. Στις πρώτες 11 αγωνιστικές έχει παίξει σε επτά αναμετρήσεις, αλλά δεν έχει βρει ακόμα τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Όπως είναι λογικό έχει χάσει τη θέση του στην εθνική ομάδα της Ιταλίας και πιστεύει πως αν επιστρέψει στη χώρα του, για λογαριασμό της Νάπολι, θα ξαναβρεί τη φόρμα του.

Ο Ζάζα πήρε μεταγραφή απ' τη Σασουόλο για τη Γιουβέντους το καλοκαίρι του 2015, έναντι 18 εκ. ευρώ. Βέβαια, ο Ιταλός δεν έπεισε με τις εμφανίσεις του τη "Μεγάλη Κυρία". Συμμετείχε σε 24 αναμετρήσεις, μετρώντας οκτώ γκολ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δοθεί δανεικός στη Γουέστ Χαμ, αλλά όπως όλα δείχνουν σύντομα θα μεταβεί στην επόμενο σταθμό της καριέρας του.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ