PREMIER LEAGUE

Κρίσταλ Πάλας - Άρσεναλ 1-2

Κρίσταλ Πάλας - Άρσεναλ 1-2
Ζιρού

Με τον Μεσούτ Εζίλ σε μεγάλα κέφια η Άρσεναλ πέτυχε την πρώτη της νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ με 2-1 επί της Κρίσταλ Πάλας. Αυτογκόλ το δεύτερο των "κανονιέρηδων" (VIDEOS).

Ωραίο παιχνίδι στο "Selhurst Park" του Λονδίνου ανάμεσα σε Κρίσταλ Πάλας και Άρσεναλ. Το πρώτο ημίχρονο είχε εξαιρετικό ρυθμό με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω όλη την ώρα και μέχρι το τέλος των 45 λεπτών είχαμε δυο γκολ και αρκετές χαμένες ευκαιρίες.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο δραστήριοι στο ξεκίνημα και έχασαν 1-2 ευκαιρίες με τον Ράμσεϊ όμως ο Νταν την πρώτη φορά έδιωξε πάνω στη γραμμή.

Ότι δεν κατάφερε ο Ουαλός μέσος το έκανε ο Ολιβιέ Ζιρού στο 16ο λεπτό με εντυπωσιακό γυριστό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, μετά από σέντρα του Μεσούτ Εζίλ από τα αριστερά. Από εκείνο το σημείο και μετά την αναμέτρηση πήρε... "φωτιά".

Κρίσταλ Πάλας - Άρσεναλ 1-2
Ζιρού 580

Ο Ζιρού με εντυπωσιακό σουτ ανοίγει το σκορ.

Το έφερε στα ίσα

Οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το 2-0 με τον Σάντσες, όμως το σουτ του έδιωξε ο ΜακΚάρθι και απομάκρυνε στη συνέχεια ο Γουόρντ. Πάντως οι παίκτες της Κρίσταλ Πάλας συνήλθαν και κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα στο 28ο λεπτό. Ο Γουόρντ έγινε κάτοχος της μπάλας έξω από τη μεγάλη περιοχή και με ωραίο συρτό σουτ νίκησε τον Τσεχ.

Το ημίχρονο έκλεισε με τις δυο ομάδες να προσφέρουν αρκετό θέαμα και ευκαιρίες με τους "κανονιέρηδες" ωστόσο να πατάνε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.

Ακίνητος ο Τσεχ - αυτογκόλ ο Ντιλέινι

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Κρίσταλ Πάλας έχασε τεράστια ευκαιρία για να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Μετά από σέντρα του Σουαρέ ο Γουίκαμ έπιασε αμέσως το σουτ με τη μπάλα να πηγαίνει στο δοκάρι και τον Τσεχ απλά να παρακολουθεί την πορεία της μπάλας.

Οι παίκτες του Βενγκέρ ανέβασαν την απόδοση τους και άρχισαν να πιέζουν για να πάρουν ξανά το προβάδισμα. Στο 55ο λεπτό το κατάφεραν με τη βοήθεια του Ντιλέινι. Ο Μπεγιερίν έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Σάντσες πήδηξε και πήρε την κεφαλιά, όμως η μπάλα βρήκε στο πόδι του Ιρλανδού αμυντικού, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του.

Πολλές οι χαμένες ευκαιρίες

Η Άρσεναλ θα μπορούσε να έκανε το 3-1 στο 68ο λεπτό, όμως ο Ράμσεϊ συνέχισε να είναι άστοχος αν και σε πλεονεκτική θέση. Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος του αγώνα η εικόνα δεν άλλαξε με τους φιλοξενούμενους να έχουν τον έλεγχο και τους γηπεδούχους να ψάχνουν την ισοφάριση με σέντρες. Σε μία από αυτές ο Μακ ολομόναχος μέσα από τη μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα άουτ με το κεφάλι! Την ίδια τύχη είχε και ένα σουτ του Γουόρντ που έπεσε και έπιασε ο Τσεχ.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ ( Πάρντιου): ΜακΚάρθι, Σουαρέ, Ντιλέινι, Νταν, Γουόρντ, ΜακΆρθουρ (Μπάμφορντ 81'), Καμπάγ, Μπολάσι (Ματς 46'), Ζαχά (Λι 76'), Πάντσιον, Γουίκαμ.

ΑΡΣΕΝΑΛ ( Βενγκέρ): Τσεχ, Μπεγιερίν, Μέρτεσακερ, Κοσιελνί, Μονρεάλ, Κοκελέν (Τσάμπερλεϊν 64'), Καθόρλα, Εζίλ (Γκιμπς 83'), Ράμσεϊ, Σάντσες (Αρτέτα 75'), Ζιρού.

Σκόρερ: Ζιρού (16' σουτ), Σάντσες (55' κεφαλιά) -- Γουόρντ (28' σουτ).

Κάρτες: Κοκελέν (κίτρινη 41'), ΜακΚάρθι (45' κίτρινη).





TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ