PREMIER LEAGUE

ΚΠΡ: "Κάντε θόρυβο στο Loftus Road"

ΚΠΡ: "Κάντε θόρυβο στο Loftus Road"

Η νέα καμπάνια της ΚΠΡ προ(σ)καλεί του φίλους της ομάδας να γίνουν ακόμη πιο θορυβώδεις στο "Loftus Road" για να βοηθήσουν τους παίκτες του Τζίμι Φλόιντ Χάσελμπαϊν να ξεπεράσουν το αρνητικό εντός έδρας σερί.

Από τις 23 Αυγούστου έχει να νικήσει στην έδρα της, "Loftus Road", η ΚΠΡ και το ματς με τη Ρότσντεϊλ. Έκτοτε μεσολάβησαν τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα για τους παίκτες του Τζίμι Φλόιντ Χάσελμπαϊν.

Δύο ισοπαλίες με Μπλάκμπερν (1-1) και Μπέρμιγχαμ (1-1) και δύο ήττες από Νιούκαστλ (0-6) και Σάντερλαντ (1-2). Η διοίκηση της ΚΠΡ θεωρεί ότι οι φίλοι της ομάδας, οι οποίοι προσέρχονται στο "Loftus Road" δεν παρακινούν τους ποδοσφαιριστές προς τη νίκη παρεμβατικά.

Αυτό το στόχο, δηλαδή να τους "ξυπνήσει" έχει ως στόχο η νέα καμπάνια που λάνσαρε η ομάδα του Λονδίνου. "Θέλουμε να κάνετε περισσότερο θόρυβο στην έδρα μας" είναι το μήνυμα με το περιεχόμενο αυτού σαφές.

ΚΠΡ: "Κάντε θόρυβο στο Loftus Road"

"Το Loftus Road είναι ένα γήπεδο που φημίζεται για την εκπληκτική του ατμόσφαιρα, κάτι για το οποίο οι οπαδοί της ΚΠΡ θα πρέπει να είναι υπερήφανοι.

Ωστόσο, η κοινή αίσθηση είναι ότι έχασε λίγο από αυτό για τον έναν ή τον άλλον λόγο. Μπορούμε να επιστρέψουμε σε αυτό που ήταν κάποτε, όταν οι φίλαθλοι είχαν μεγαλύτερο ρόλο.

Ενθαρρύνουμε τους φίλους της ΚΠΡ να κάνουν τόσο θόρυβο όσο μπορούν και στα 90 λεπτά του ματς, γιατί αλήθεια κάνει τη διαφορά", υποστήριξε ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας, Λι Χους.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ