Κούμαν: Η Έβερτον πληρώνει τον ΜακΚάρθι, όχι η Ιρλανδία - Premier League - SPORT 24
PREMIER LEAGUE

Κούμαν: "Η Έβερτον πληρώνει τον ΜακΚάρθι, όχι η Ιρλανδία"

Κούμαν: "Η Έβερτον πληρώνει τον ΜακΚάρθι, όχι η Ιρλανδία"

Ο Τζέιμς ΜακΚάρθι επέστρεψε κουρασμένος στις προπονήσεις της Έβερτον και ο Ρόναλντ Κούμαν έβαλε κατά της εθνικής ομάδας της χώρας του, Ιρλανδίας, αλλά και κατά του ιδίου του ποδοσφαιριστή. "Εμείς τον πληρώνουμε", είπε.

Ποδοσφαιριστές που τραυματίζονται στις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές τους ομάδες και απουσιάζουν από τις προπονήσεις των συλλόγων τους, με αποτέλεσμα οι τελευταίοι να διαμαρτύρονται και τη FIFA να βυθίζεται στη σιωπή της.

Ο 25χρονος Ιρλανδός μέσος, Τζέιμς Μακάρθι, δεν τραυματίστηκε αλλά διεγνώσθη με "υπερφόρτωση" από το ιατρικό επιτελείο της Έβερτον. Και ο τεχνικός της ομάδας από το Λίβερπουλ, Ρόναλντ Κούμαν, έβαλε κατά της εθνικής ομάδας της χώρας του αλλά και κατά του ίδιου του ποδοσφαιριστή.

"Το τεχνικό επιτελείο λέει ότι ο Τζέιμς έρχεται από υπερβολική φόρτωση. Θα ήθελα να έχω περισσότερη υπευθυνότητα από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή γιατί εμείς τον πληρώνουμε, αλλά είναι δύσκολη η κατάσταση. Είναι γελοίο μετά το χειρουργείο και 5-6 εβδομάδες εκτός δράσης, μετά από τρεις προπονήσεις, να έχεις παιχνίδι 90 λεπτών και τρεις ημέρες μετά να παίζεις άλλα 80 λεπτά. Βεβαίως και υπάρχει υπερφόρτωση.

Και δεν το κάνω στους παίκτες μου γιατί θα τραυματιστούν ξανά. Είναι ανάμεσα στην εθνική Ιρλανδίας και Έβερτον κι έχει να αποφασίσει. Είχε επικοινωνία και με τα δύο ιατρικά επιτελείο και αποφάσισαν να παίξει. Ας παίξει 45 ή 60 λεπτά, αλλά όχι 95 μετά από 5-6 εβδομάδες εκτός δράσης. Έτσι σκοτώνεις τον παίκτη", υποστήριξε ο Ρόναλντ Κούμαν.

SHARE:
TECH IT OR LIVE IT

TECH IT OR LIVE IT

Τι κάνεις όταν δεν ανοίγει το ρημάδι το PC

Το δίδυμο IT Ζάμπρα-Ατζαράκη επιστρέφει κι επιστρατεύει όλα τα μέσα για να επισκευάσει έναν αμετανόητα χαλασμένο υπολογιστή.

ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Διαβάσαμε όλα τα σχολικά βιβλία Θρησκευτικών και καταλάβαμε αυτά!

Ένας δημοσιογράφος διάβασε τα Θρησκευτικά όλων των τάξεων δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου και κατέγραψε τα συμπεράσματά του.

ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

Περιέφεραν καθιστό στο θρόνο του, νεκρό παλαιοημερολογίτη Μητροπολίτη

Η Εκκλησία των Γνησίων Ορθοδόξων Χριστιανών Ελλάδος έρχεται στην επικαιρότητα για έναν διαφορετικό λόγο (Pics)

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ

Τα δάκρυα του Μεϊμαράκη, οι γύφτοι με τα ντάτσουν, οι Κένταυροι και το πάκμαν

Με αφορμή το συνέδριο επανίδρυσης της γαλάζιας νεολαίας, το News247 θυμάται λιγότερο γνωστές και άγνωστες ιστορίες από την ιστορία της ΟΝΝΕΔ. Για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι.

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24