PREMIER LEAGUE

Κορυφαίος για τους δημοσιογράφους ο Βάρντι

Κορυφαίος για τους δημοσιογράφους ο Βάρντι

Η Λέστερ έκανε... νταμπλ στα βραβεία, αφού μετά την ανάδειξη του Μαχρέζ ως κορυφαίου παίκτη στην Premier League από τους συναδέλφους του, ήρθε και η σειρά του Βάρντι από τους δημοσιογράφους.

Μία ανάσα από την κατάκτηση της Premier League βρίσκεται η Λέστερ του Κλάουντιο Ρανιέρι, κάτι που μπορεί να συμβεί από απόψε κιόλας , αρκεί η Τότεναμ να γκελάρει στην έδρα της Τσέλσι το βράδυ της Δευτέρας (2/5). Ακόμα κι αν δεν κατακτήσει τον τίτλο πάντως η Λέστερ (δύσκολο να συμβεί), Μαχρέζ και Βάρντι έχουν κατακτήσει τα βραβεία των κορυφαίων παικτών στο πρωτάθλημα.

Ο Αλγερινός ακραίος επιθετικός ψηφίστηκε ο καλύτερος παίκτης στην Premier League από τους συναδέλφους του αφήνοντας πίσω του τους Τζέιμι Βάρντι, Χάρι Κέιν, Εν'Γκολό Καντέ, Ντιμιτρί Παγέτ και Μεσούτ Εζίλ.

Τώρα ήρθε και η σειρά του συμπαίκτη του, Βάρντι, αφού τον επέλεξαν οι δημοσιογράφοι! Συγκεκριμένα ο 29άχρονος άσος βρέθηκε στην πρώτη θέση μετά από ψηφοφορία που έλαβαν μέρος περίπου 400 δημοσιογράφοι.

"Σας ευχαριστώ, όπως και τους συμπαίκτες μου που είναι ο λόγος που βγήκα πρώτος. Ήταν εκπληκτική σεζόν για όλους εμάς στην Λέστερ. Μία ομαδική δουλειά και όχι ατομική. Ευχαριστώ τον προπονητή μου και όλο του το σταφ, όπως και τον κόσμο για την στήριξη του. Τώρα είμαστε συγκεντρωμένοι στις τελευταίες δυο εβδομάδες έτσι ώστε να ολοκληρώσουμε μία φανταστική σεζόν.

Τέλος ελπίζω να κρατήσω τη φόρμα μου μέχρι και το EURO του καλοκαιριού", είπε ο Τζέμι Βάρντι που έγινε ο πρώτος παίκτης της Λέστερ που κατακτά το συγκεκριμένο βραβείο.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ