PREMIER LEAGUE

Κορυφαίο όλων στην Premier League το ασύλληπτο γκολ του Φαν Πέρσι!

Κορυφαίο όλων στην Premier League το ασύλληπτο γκολ του Φαν Πέρσι!

Ο Ρόμπιν φαν Πέρσι βραβεύτηκε για το καλύτερο γκολ στην ιστορία της Premier League για παίκτες που έχουν σκοράρει από 100 γκολ και πάνω. Ένα απίθανο τέρμα κόντρα στην Άστον Βίλα ως παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (VIDEO).

Ήταν Απρίλιος του 2013 και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξασφάλιζε το 20ο πρωτάθλημα της ιστορίας της. Αντίπαλος εκείνη την ημέρα ήταν η Άστον Βίλα και ο Ρόμπιν φαν Πέρσι σημείωσε ένα απίθανο γκολ, το οποίο τρία χρόνια μετά βραβεύτηκε ως το κορυφαίο στην ιστορία της Premier League για παίκτες που έχουν σκοράρει από 100 γκολ και πάνω από το 1992-93 και έπειτα.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ έκανε μπαλιά πίσω από το κέντρο και ο Ολλανδός έπιασε το μονοκόμματο αριστερό σουτ από το ύψος της περιοχής, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα. Φοβερή μπαλιά, ακόμα καλύτερη η εκτέλεση από τον Φαν Πέρσι, ο οποίος έλαβε την σχετική τιμή. Αν μη τι άλλο, το άξιζε και με το παραπάνω, όσο και η άποψη είναι υποκειμενική σε αυτές τις περιπτώσεις.

"Είναι μια τεράστια τιμή. Ειδικά γιατί προέρχεται από παίκτες του δυσκολότερου πρωταθλήματος του κόσμου. Με ένα τέτοιο γκολ, δεν σκέφτεται καν τι θα συμβεί, απλά κάνεις ό,τι περισσότερο μπορείς και περιμένεις να δεις τι θα συμβεί", ανέφερε ο Ολλανδός, ο οποίος πέτυχε 144 τέρματα στην Αγγλία με Άρσεναλ και Γιουνάιτεντ και ήταν μεταξύ των 25 παικτών που έχουν ξεπεράσει τα 100 γκολ από καταβολής Premier League.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ