PREMIER LEAGUE

Κλοπ: "Ο Κόντε ήταν ο Γκουαρδιόλα του Τορίνο"

Κλοπ: "Ο Κόντε ήταν ο Γκουαρδιόλα του Τορίνο"

Ο Γιούργκεν Κλοπ, με αφορμή το επικείμενο ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Τσέλσι, εκθείασε τις προπονητικές ικανότητες του Αντόνιο Κόντε, χαρακτηρίζοντάς τον "Πεπ Γκουαρδιόλα του Τορίνο".

Η Λίβερπουλ ταξιδεύει στο Λονδίνο την προσεχή Παρασκευή (16/09) για το ντέρμπι με την Τσέλσι στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Premier League. Με αφορμή την επικείμενη αναμέτρηση, ο Γιούργκεν Κλοπ παραχώρησε συνέντευξη Τύπου και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον τεχνικό των "μπλε", Αντόνιο Κόντε.

Ο Γερμανός εκθείασε τις προπονητικές ικανότητες του συναδέλφου του, χαρακτηρίζοντάς τον "Πεπ Γκουαρδιόλα του Τορίνο". Παράλληλα, αναφέρθηκε στον ξεχωριστό τρόπο που πανηγυρίζει ο Ιταλός, αλλά και στη θέλησή του να συμμετέχει ενεργά στο παιχνίδι.

"Δεν γνωρίζω γιατί ο Αντόνιο πανηγυρίζει μ' αυτό τον τρόπο. Δείχνει ιδιαίτερα συναισθηματικός, ακόμα κι όταν η ομάδα του δεν πετυχαίνει γκολ. Παρακολούθησα τον αγώνα με τη Σουόνσι στην τηλεόραση και η κάμερα τον έδειχνε διαρκώς, ειδικά όταν οι παίκτες του έχαναν κάποια σημαντική ευκαιρία. Θέλει να συμμετέχει ενεργά στο παιχνίδι", σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

"Όμως, αυτό δεν είναι το σημαντικό στοιχείο του. Είναι ένας επιτυχημένος τεχνικός. Ήταν ο Πεπ Γκουαρδιόλα του Τορίνο. Δημιούργησε ένα ξεχωριστό στυλ παιχνιδιού. Ήταν πολύ επιτυχημένος τόσο στη Γιουβέντους όσο και στην εθνική Ιταλίας. Αρκετά εντυπωσιακό, όμως δεν αγωνίζομαι εναντίον του Αντόνιο Κόντε".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ