PREMIER LEAGUE

Κλείνει στη Σάντερλαντ ο Λέσκοτ

Κλείνει στη Σάντερλαντ ο Λέσκοτ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, η Σάντερλαντ είναι έτοιμη να προσφέρει συμβόλαιο έξι μηνών στον Τζολέον Λέσκοτ, ο οποίος το τελευταίο διάστημα προπονείται με τις "μαυρόγατες" κι έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις.

Μία "ανάσα" απ' την μετακίνησή του στη Σάντερλαντ βρίσκεται ο Τζολέον Λέσκοτ. Ο Άγγλος αμυντικός, που αποχώρησε τον περασμένο Νοέμβριο απ' την ΑΕΚ, πραγματοποιούσε προπονήσεις με τις "μαυρόγατες" το τελευταίο διάστημα, με τους ανθρώπους της ομάδας να μένουν ικανοποιημένοι απ' την εικόνα του και να του προσφέρουν συμβόλαιο έξι μηνών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της " thenorthernecho.co.uk", η επικείμενη αποχώρηση του Πάτρικ φαν Άανχολτ με προορισμό την Κρίσταλ Πάλας, δημιουργεί νέο κενό στην άμυνα της Σάντερλαντ, η οποία βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και παλεύει για την παραμονή στην κατηγορία.

Γι' αυτό το λόγο, αποφασίστηκε να προταθεί στον Λέσκοτ συμβόλαιο έως το καλοκαίρι προκειμένου ο έμπειρος στόπερ να ενισχύσει τις "μαυρόγατες" στην μάχη που δίνουν για την αποφυγή του υποβιβασμού. Αξίζει να σημειωθεί πως σημαντικό ρόλο στην επικείμενη συμφωνία των δύο πλευρών έπαιξε ο τεχνικός της Σάντερλαντ, Ντέιβιντ Μόγες, ο οποίος συνυπήρξε με τον Λέσκοτ στην Έβερτον για μία τριετία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Θέλει τον... Λέσκοτ η Σάντερλαντ!
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ