PREMIER LEAGUE

Κινδυνεύει με 10 αγωνιστικές αποκλεισμό ο Ντεμπελέ

Κινδυνεύει με 10 αγωνιστικές αποκλεισμό ο Ντεμπελέ

Η κίνηση του Μουσά Ντεμπελέ να "βγάλει το μάτι" του Ντιέγκο Κόστα κατά τη διάρκεια του Τσέλσι-Τότεναμ ενδέχεται να τον αφήσει εκτός γηπέδων ακόμα και για 10 αγώνες!

Το επεισοδιακό ντέρμπι της περασμένης Δευτέρας μεταξύ της Τσέλσι και της Τότεναμ βρήκε χαμένους τους φιλοξενούμενους, αφού το 2-2 τους έθεσε αυτόματα νοκ-άουτ από τη μάχη του φετινού τίτλου της Premier League και πλέον κινδυνεύουν να βγουν... διπλά χαμένοι.

Η κίνηση του Μουσά Ντεμπελέ να βάλει το χέρι του στο μάτι του Ντιέγκο Κόστα, κατά τη διάρκεια μίας αψιμαχίας τους στο πρώτο ημίχρονο, πέρασε απαρατήρητη από τον διαιτητή Μαρκ Κλάτενμπεργκ, όμως τώρα ο Βέλγος άσος των "σπιρουνιών" αναμένεται να τιμωρηθεί έστω και με λίγες ημέρες καθυστέρηση.

Κινδυνεύει με 10 αγωνιστικές αποκλεισμό ο Ντεμπελέ

Οι άνθρωποι της FA θα δουν τη φάση σε video πριν ανακοινώσουν την απόφασή τους, με την αγγλική "Sun" να αποκαλύπτει πως ο παίκτης κινδυνεύει να τιμωρηθεί μέχρι και με 10 αγωνιστικές αποκλεισμό σε περίπτωση που το ατόπημά του κριθεί πως είναι αντίστοιχο με την δαγκωματιά του Σουάρες στο χέρι του Ιβάνοβιτς το 2013 (είχε τιμωρηθεί με 10 ματς αποκλεισμό ο Ουρουγουανός).

Κινδυνεύει με 10 αγωνιστικές αποκλεισμό ο Ντεμπελέ

Όπως έγινε γνωστό, η αγγλική FA δεν θα κινήσει διαδικασίες για να τιμωρηθεί κάποιος εκ των Γουόκερ, Κόστα και Φάμπρεγκας (συμμετείχαν επίσης σε επεισόδια) και πως μόνο ο Ντεμπελέ κινδυνεύει με τιμωρία από αυτό το ζευγάρι.

Η κίνηση που μπορεί να κοστίσει μία μεγάλη τιμωρία στον Μουσά Ντεμπελέ:

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ