PREMIER LEAGUE

"Κατά 50% φεύγει από την Λέστερ ο Μαχρέζ"

"Κατά 50% φεύγει από την Λέστερ ο Μαχρέζ"

Η Λέστερ είναι έτοιμη να προσφέρει νέο συμβόλαιο με τον Ριγιάντ Μαχρέζ αυξάνοντας τις αποδοχές του όμως ο μάνατζέρ του αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του Αλγερινού. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Το καλοκαίρι του 2014 η Λέστερ έκανε μία από τις πιο επιτυχημένες επενδύσεις στην ιστορία του ποδοσφαίρου αφού απέκτησε τον Ριγιάντ Μαχρέζ από την Χάβρη πληρώνοντας τους Γάλλους μόλις 375.000 λίρες και ο Αλγερινός ήταν φέτος ένας από τους βασικούς συντελεστές της κατάκτησης του τίτλου έχοντας συμμετοχή σε 28 γκολ της ομάδας του!

Πλέον η τιμή του έχει εκτοξευτεί, πολλές ευρωπαϊκές ομάδες τον έχουν βάλει στο... μάτι και οι άνθρωποι των "αλεπούδων" προσπαθούν να τον κάνουν να κλείσει τα αυτιά του στις σειρήνες με γενναία αύξηση στις αποδοχές του.

Βάσει του υπάρχοντος συμβολαίου (λήγει το 2018) αμείβεται με 35.000 λίρες την εβδομάδα και η Λέστερ είναι διατεθειμένη να διπλασιάσει τουλάχιστον αυτό το ποσό, ίσως όμως ούτε αυτό να είναι αρκετό για την παραμονή του στο "King Power Stadium".

Αυτό τουλάχιστον άφησε να εννοηθεί με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Guardian" ο μάνατζέρ του, Καμέλ Μπενγκουγκάμ, ο οποίος έκανε λόγο για 50-50 πιθανότητες:

"Κατά 50% φεύγει από την Λέστερ ο Μαχρέζ"

"Φυσικά και υπάρχει η πιθανότητα να φύγει. Όταν έχεις παίξει όπως έπαιξε φέτος ο Ριγιάντ είναι λογικό να προσελκύεις το ενδιαφέρον ομάδων.

Είναι πολύ χαρούμενος στην Λέστερ και φυσικά είναι μία φανταστική σεζόν. Θα παίξουν στο Champions League τη νέα σεζόν οπότε θα είναι ωραίο για αυτόν να μείνει.

Αλλά σε αυτή την ηλικία εάν του παρουσιαστεί η ευκαιρία να παίξει για μία μεγάλη ομάδα, τοτε θα πρέπει να το σκεφτούμε. Θα έλεγα ότι οι πιθανότητες τώρα είναι 50-50, είτε για να μείνει είτε για να φύγει".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ