PREMIER LEAGUE

Κανσέλο: "Νιώθω άνετα στη Βαλένθια"

Κανσέλο: "Νιώθω άνετα στη Βαλένθια"
LAZARO DELA PENYA

Για το ενδεχόμενο μετακίνησής του στην Μπαρτσελόνα, αλλά και το προσεχές παιχνίδι στο "Μεστάγια" κόντρα στη Μπαρτσελόνα, μίλησε ο Ζοάο Κανσέλο σε ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό.

Η Βαλένθια αναμετράται με την Μπαρτσελόνα στο "Μεστάγια" το προσεχές Σάββατο (22/10 17:15) για την 9η αγωνιστική της Primera Division. Ο ποδοσφαιριστής των "νυχτερίδων", Ζοάο Κανσέλο, ρωτήθηκε για την πιθανή μεταγραφή του στον σύλλογο της Καταλωνίας, που έχουν ενδιαφερθεί για την απόκτησή του, ενώ αναφέρθηκε και στο προσεχές ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες.

"Δεν γνωρίζω για το μέλλον, αλλά νιώθω άνετα στη Βαλένθια", τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ αναφορικά με τον αγώνα του Σαββάτου (22/10) στο Μεστάγια δήλωσε: "Ελπίζω οι φίλαθλοι να μας στηρίξουν, όπως κάνουν πάντα. Γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά δεν είναι απίθανο να κερδίσουμε". Την περσινή σεζόν στο "Μεστάγια", Βαλένθια και Μπαρτσελόνα έμειναν ισόπαλες (1-1).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μπαρτσελόνα κοιτάζει την περίπτωση του απ' το περασμένο καλοκαίρι, αλλά όπως φαίνεται θα κάνει την τελική της κίνηση ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Επιπλέον, οι "μπλαουγκράνα" για να πείσουν τις "νυχτερίδες" να παραχωρήσουν τον Κανσέλο, φαίνεται να είναι διατεθειμένοι να δώσουν τον Αλέιξ Βιδάλ ως αντάλλαγμα, μιας και δεν υπολογίζεται απ' τον Λουίς Ενρίκε. Βέβαια, για το θέμα δεν έχει ερωτηθεί ο προπονητής της Βαλένθια, Τσέζαρε Πραντέλι.

Ο Ζοάο Κανσέλο ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Μπενφίκα Β' (2012-2014), ενώ τη σεζόν 2014-15 σημείωσε μία συμμετοχή με την πρώτη ομάδα του πορτογαλικού συλλόγου. Το καλοκαίρι του 2014 δόθηκε δανεικός για ένα χρόνο στη Βαλένθια (13 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις). Στις 25 Μαΐου υπέγραψε συμβόλαιο με τις "νυχτερίδες" μέχρι το καλοκαίρι του 2021 έναντι των 15 εκ. ευρώ.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ