PREMIER LEAGUE

Καλοβλέπει την παραμονή ο Αμπέντ

Καλοβλέπει την παραμονή ο Αμπέντ

Ο Μεχντί Αμπέντ έχει εκφράσει την επιθυμία να πάρει μεταγραφή σε μία ομάδα που θα έχει χρόνο συμμετοχής, όμως, η προοπτική της Premier League παραμένει στο μυαλό του. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Ο Μεχντί Αμπέντ είναι ο ιδανικός για να συμπληρώσει τη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού, αφού ξέρει και τον ξέρουν, οπότε θα μπορούσε να ενσωματωθεί άμεσα στα πλάνα του Γιάννη Αναστασίου.

Ωστόσο, τα δικαιώματα του ανήκουν στη Νιουκάσλ, η οποία τον κοστολογεί στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ και δεν δείχνει διατεθειμένη να τον παραχωρήσει χωρίς ένα σημαντικό οικονομικό όφελος.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει εμφανιστεί κάποια ομάδα, που θα έχει τη διάθεση να καλύψει το κόστος αγοράς και να εντάξει στο δυναμικό της τον Αλγερινό χαφ.

Ακόμα και η Φορτούνα Ντίσελντορφ, μετά τη... θέρμη των πρώτων επαφών, απομακρύνθηκε και επανεξετάζει τις επιλογές της, ενώ, η Λιλ και η Μονπελιέ που καταγράφηκαν ως ενδιαφερόμενες, δεν έχουν προσεγγίσει επίσημα της Νιουκάσλ.

Πάντως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sport24.gr, ο Αμπέντ περιμένει τις εξελίξεις χωρίς να "καίγεται" να αποχωρήσει. Από τη μία, επιθυμεί να πάρει μεταγραφή κάπου που θα τον υπολογίζουν ως βασικό, αλλά, από την άλλη, εκτιμά ότι αν παραμείνει, θα πείσει τον προπονητή να του δώσει ευκαιρίες.

Η Premier League είναι ο διακαής πόθος του 23χρονου χαφ και δεν έχει εγκαταλείψει τις σκέψεις να διεκδικήσει την παραμονή του, όσο και αν η απόπειρα του τη σεζόν 2014-2015 δεν στέφθηκε από επιτυχία.

Προς το παρόν, η τακτική του Αμπέντ να περιμένει και να μην πιέζει, βολεύει και τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού, ώστε να φτάσει η υπόθεση στις τελευταίες μέρες του Αυγούστου. Κατόπιν, θα εντείνουν τις προσπάθειες τους για να συμφωνήσουν με τη Νιουκάσλ και να φέρουν τον Αλγερινό στην Αθήνα.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ