PREMIER LEAGUE

Κακό "προμήνυμα" για τον Μαυρία

Κακό "προμήνυμα" για τον Μαυρία

Ο Ντικ Άντβοκατ δείχνει να μην υπολογίζει τον Χάρη Μαυρία για το ρόστερ της Σάντερλαντ, παρά τις προσδοκίες για το αντίθετο και ίσως το μέλλον του διεθνούς εξτρέμ να ξεκαθαρίσει σύντομα.

Πρόωρα ενδέχεται να χαθεί η δεύτερη ευκαιρία του Χάρη Μαυρία στη Σάντερλαντ, παρά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από νέο προπονητή, τον Ολλανδό Ντικ Άντβοκατ.

Ο 21χρονος εξτρέμ αναμένει να συμπεριληφθεί στην αποστολή της αγγλικής ομάδας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, το οποίο θα διεξαχθεί στη Λατινική Αμερική.

Ωστόσο, το προμήνυμα που έλαβε από τον Άντβοκατ δεν ήταν καλό, μετά τη μη συμμετοχή του στο πρώτο φιλικό της σεζόν με τη Ντάρλινγκτον.

Οι Άγγλοι ρεπόρτερ επέμεναν ότι ο Μαυρίας θα αγωνιστεί 90 λεπτά στην αναμέτρηση, διότι το προπονητικό επιτελείο ήθελε να τον τσεκάρει, όμως, δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου.

Πλέον, κυκλοφορούν διάφορα σενάρια για τον μέλλον του και το σίγουρο είναι πως εάν δεν ταξιδέψει στη Νότιο Αμερική, δεν πρόκειται να παραμείνει στο "Στάδιο του Φωτός".

Όσο για τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, παρακολουθούν την υπόθεση και θα επιχειρήσουν να εκμεταλλευτούν μία ενδεχόμενη αποδέσμευση.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ