PREMIER LEAGUE

Ιβάν Γκαζίδης: Να μάθουμε από το μοντέλο της Λέστερ

Ιβάν Γκαζίδης: Να μάθουμε από το μοντέλο της Λέστερ

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Άρσεναλ Ιβάν Γκαζίδης τόνισε σε συνέντευξη του στο ESPN πως όλες οι ομάδες της Premier League πρέπει να μάθουν από τον τρόπο που "έχτισε" την ομάδα της η Λέστερ.

Οι φίλοι της Άρσεναλ ζητούν από την ομάδα τους να βάλει πιο "βαθιά" το χέρι στην τσέπη με σκοπό να φέρει στο "Emirtes Stadium" πρωτοκλασάτα ονόματα, που θα ανεβάσουν την ομάδα επίπεδο και θα τη βοηθήσουν στην προσπάθεια της να κατακτήσει τίτλους που τόσο πολύ της έχουν λείψει τα τελευταία χρόνια.

Ο εκτελεστικός διευθυντής των "Κανονιέριδων" ωστόσο φαίνεται να έχει άλλη άποψη. Σε συνέντευξη του στο αμερικάνικο δίκτυο ESPN αφού πρώτα τόνισε ότι το μοντέλο που μέχρι τώρα έχει ακολουθήσει η Άρσεναλ με την αγορά λίγων μεγάλων ονομάτων, όπως ο Αλέξις Σάντσες και ο Μεσούτ Οζίλ, και την πλαισίωση τους από λιγότερο ακριβούς αλλά καθόλα χρήσιμους, όπως ο Σάντι Καθόρλα και ο Λοράν Κοσιελινί, αλλά και κάποιους νεαρούς παίκτες είναι πετυχημένο, αναφέρθηκε στη συνέχεια στην περίπτωση της Λέστερ.

Ο Ιβάν Γκαζίδης σημείωσε πως όλες οι ομάδες πρέπει να διδαχθούν από τον τρόπο που "έχτισε" την ομάδα της η Πρωταθλήτια Αγγλίας. Συγκεκριμένα δήλωσε: " Η Λέστερ ξεχώρισε παίκτες από τη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, οπότε πιθανότατα να υπάρχει ταλέντο εκεί το οποίο εμείς παραβλέπαμε. Η Λέστερ δεν χτίστηκε πάνω στα πολλά χρήματα. Χτίστηκε μέσα από την πολύ καλή προπόνηση και την εκπληκτική φυσική κατάσταση που διέθεταν. Είχαν εξαιρετική χημεία μεταξύ τους και πιστεύω ότι οι ομάδες της Premier League θα βασίζονται πολύ από δω και πέρα σ' αυτό το μοντέλο.

Τέλος ο εκτελεστικός διευθυντής της Άρσεναλ ξεκαθάρισε πως τα χρήματα πάντα παίζουν ρόλο, επισημαίνοντας την απόκτηση του Καντέ από την Τσέλσι.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ