PREMIER LEAGUE

Ιδιοκτήτες της Λέστερ: "Δεν πουλάμε κανένα αστέρι μας"

Ιδιοκτήτες της Λέστερ: "Δεν πουλάμε κανένα αστέρι μας"

Μία ημέρα μετά την κατάκτηση του τίτλου, ο αντιπρόεδρος της Λέστερ Αϊγιαγάτ Στριβανταναμπράβχα, έστειλε μήνυμα σε ολους τους επίδοξους μνηστήρες, δηλώνοντας πως δεν θα πουληθεί κανείς εκ των Βάρντι, Μαχρέζ, Καντέ και Σμάιχελ!

Η Λέστερ στηρίχτηκε φέτος στους Βάρντι, Μαχρέζ (επίθεση), Καντέ (μεσαία γραμμή) και Σμάιχελ (τερματοφύλακας) στο δρόμο προς τον τίτλο και πολλοί φίλοι της φοβούνται πως η ομάδα τους θα χάσει μεγάλη από τη δυναμική της αν αποχωρήσουν στο φινάλε της σεζόν, όμως τα αφεντικά των "αλεπούδων" ούτε που θέλουν να ακούν για αυτό το ενδεχόμενο.

Ιδιοκτήτες της Λέστερ: "Δεν πουλάμε κανένα αστέρι μας"
© REUTERS

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του αντιπροέδρου του συλλόγου, Αϊγιαγάτ Στριβανταναμπράβχα (γιος του προέδρου Βισάι Στριβανταναμπράβχα), ο οποίος ερωτηθείς για το τι σκοπεύει να πράξει η διοίκηση με τα αστέρια της ομάδας, ξεκαθάρισε:

"Δεν είμαστε η ομάδα που θα πουλήσει παίκτες για τα χρήματα. Οπότε μπορώ να επιβεβαιώσω ότι θα κρατήσουμε όλους τους σημαντικούς παίκτες της ομάδας, όπως είναι οι Τζέιμι Βάρντι, Ριγιάντ Μαχρέζ, Εν'Γκολό Καντέ και Κάσπερ Σμάιχελ".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ