PREMIER LEAGUE

Ίαν Ράιτ: "Κάπνιζα χασίς"!

Ίαν Ράιτ: "Κάπνιζα χασίς"!
© ANDY HOOPER

Ο θρύλος της Άρσεναλ, Ίαν Ράιτ αποκάλυψε, μέσω της στήλης του στην εφημερίδα "Sun", πως κάπνιζε χασίς στις αρχές της καριέρας του. Για ποιο λόγο αποφάσισε να σταματήσει.

Ο Ίαν Ράιτ πραγματοποίησε μία ξεχωριστή καριέρα με τη φανέλα της Άρσεναλ, πετυχαίνοντας 185 γκολ σε 288 παιχνίδια, ενώ αγωνίστηκε και 33 φορές με την εθνική Αγγλία.

Παρ' όλα αυτά, η καριέρα του θα μπορούσε να πάρει αρνητική τροπή, καθώς, όπως αποκάλυψε μέσω της στήλης του στη " Sun", κάπνιζε χασίς σε ηλικία 17 ετών.

"Συνήθιζα να καπνίζω χασίς από τα 17 μου περιστασιακά, δεν ανησυχούσα για το αν θα εξαρτηθώ απ' αυτό. Ως παιδί προτιμούσα να καπνίζω από το να πίνω όταν έβγαινα έξω. Περιτριγυριζόμουν από καπνιστές χασίς από πολύ μικρή ηλικία και είχε γίνει... συνήθεια. Δεν με έκανε να σκέφτομαι ότι κάνω κάτι λάθος", ανέφερε αρχικά, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε πώς αποφάσισε εξαιτίας ενός αντί ντόπινγκ κοντρόλ να σταματήσει προτού θέσει σε κίνδυνο την καριέρα του.

"Νικήσαμε 4-1 την Γουέστ Μπρόμιτς εκείνο το Σάββατο, όλη η ομάδα ήταν ενθουσιασμένη στα αποδυτήρια και τότε ήρθαν οι ελεγκτές για το ντόπινγκ. Ήταν η πρώτη φορά που τους είδα και πανικοβλήθηκα. Είχα καπνίσει χασίς λιγότερες από 24 ώρες πριν το ματς και αν αυτό το τεστ ήταν θετικό, αυτό θα ήταν. θα είχαν τελειώσει όλα για μένα".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ