PREMIER LEAGUE

Ήττα για τη Λέστερ, 2-1 από τη Χαλ

Ήττα για τη Λέστερ, 2-1 από τη Χαλ

Η Χαλ ήταν καλύτερη και νίκησε με 2-1 - χάρη στα γκολ των Ντιομαντέ και Σνόντγκρας - την πρωταθλήτρια Αγγλίας, Λέστερ, στην πρεμιέρα της Premier League.

Ανώμαλη προσγείωση για τον Κλάουντιο Ρανιέρι και την πρωταθλήτρια Αγγλίας, Λέστερ, καθώς γνώρισε την εκτός έδρας ήττα (2-1) από τη "νεοφώτιστη" στην Premier League, Χαλ, για το πρώτο ματς της σεζόν στο πρωτάθλημα.

Η Χαλ άνοιξε το σκορ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά, ο Σμάιχελ απέκρουσε με δυσκολία την γυριστή κεφαλιά του Ντέιβις, με τον Ντιομαντέ (μαζί με τον Αμπέλ Ερνάντες) να παίρνει ωστόσο το ριμπάουντ και αφού έκανε το κοντρόλ με το στήθος να κάνει το γυριστό και να στέλνει την μπάλα στη δεξία γωνία της εστίας της Λέστερ.

Ήττα για τη Λέστερ, 2-1 από τη Χαλ

Η απάντηση της Λέστερ ήρθε μόλις 14 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Οι "αλεπούδες" κέρδισαν πέναλτι σε πέσιμο του Γκρέι μέσα στην περιοχή από μαρκάρισμα του Χάντλστοουν (έπεσε εύκολα ο άσος της Λέστερ), με τον Ριγιάντ Μαχρέζ να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να το κάνει εύστοχα.

Ήττα για τη Λέστερ, 2-1 από τη Χαλ

Όμως, η Χαλ βρήκε ξανά τη λύση. Μετά από σέντρα από τα δεξιά, η μπάλα έφθασε στον αμαρκάριστο Σντόντγκρας κι αυτός με αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Σμάιχελ.

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της Premier League που η πρωταθλήτρια της προηγούμενης σεζόν ηττάται στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ήττα για τη Λέστερ, 2-1 από τη Χαλ

ΧΑΛ:Γιακούποβιτς, Ντέιβις, Ρόμπερτσον, Χάντλστοουν, Σνόντγκρας, Ελμοχαμάντι, Λίβερμορ, Μέιλερ, Κλούκας, Ερνάντες, Ντιομάντε

ΛΕΣΤΕΡ:Σμάιχελ, Σίμπσον (83' Ουγιόα), Ερνάντες, Μόργκαν, Φουκς, Μαχρέζ, Κινγκ (69' Αμάρτεϊ), Ντρίνκγουοτερ, Γκρέι (68' Οκαζάκι), Μούσα, Βάρντι

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:

Σάββατο 13 Αυγούστου

Χαλ - Λέστερ 2-1 (45'+2' Ντιομαντέ, 57' Σνόντγκρας / 47' Μαχρέζ)

Κρίσταλ Πάλας - Γουέστ Μπρομ (17:00)

Μίντλεσμπρο - Στόουκ (17:00)

Μπέρνλι - Σουόνσι (17:00)

Σαουθάμπτον - Γουότφορντ (17:00)

Έβερτον - Τότεναμ (17:00)

Μάντσεστερ Σίτι - Σάντερλαντ (17:00)

Κυριακή 14 Αυγούστου

Μπόρνμουθ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (15:30)

Άρσεναλ - Λίβερπουλ (18:00)

Δευτέρα 15 Αυγούστου

Τσέλσι - Γουέστ Χαμ (22:00)

Θυμηθείτε τα γκολ της αναμέτρησης:





TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ