PREMIER LEAGUE

Η συγγνώμη του Σαλάχ στον Καρνέζη

Liverpool's Mohamed Salah celebrates scoring his hat-trick during the English Premier League soccer match between Liverpool and Watford at Anfield, Liverpool, England, Saturday, March 17, 2018. (Anthony Devlin/PA via AP)
Liverpool's Mohamed Salah celebrates scoring his hat-trick during the English Premier League soccer match between Liverpool and Watford at Anfield, Liverpool, England, Saturday, March 17, 2018. (Anthony Devlin/PA via AP) AP

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ πέτυχε τέσσερα γκολ και είχε την ασίστ στο Φιρμίνο για το 5-0 της Λίβερπουλ κόντρα στη Γουότφορντ και στο τέλος του αγώνα ζήτησε συγγνώμη από τον Ορέστη Καρνέζη. (video)

Ένα κανονικό... πάρτι έστησε στον αγωνιστικό χώρο του Anfield ο Μοχάμεντ Σαλάχ, με τη Λίβερπουλ να υποδέχεται την Γουότφορντ, την οποία φιλοδώρησε με πέντε τέρματα.

Τέσσερα από αυτά πέτυχε ο Μοχάμεντ Σαλάχ, που έδωσε και την ασίστ στο γκολ του Φιρμίνο! Ο... άτυχος της υπόθεσης ήταν ο Ορέστης Καρνέζης, στον οποίο ο Αιγύπτιος εξτρέμ ζήτησε συγνώμη στο τέλος της αναμέτρησης, αγκαλιάζοντας τον.

Αν ήταν για τα γκολ που πέτυχε ή την σύγκρουση που είχαν πάνω σε μια φάση στο δεύτερο ημίχρονο, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά...

Anthony Devlin/PA via AP

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ