PREMIER LEAGUE

Η συγγνώμη του Φούνες Μόρι στον Ορίγκι

Η συγγνώμη του Φούνες Μόρι στον Ορίγκι
© SKY SPORTS 1

Μέσω του λογαριασμού του στο twitter, ο Φούνες Μόρι απολογήθηκε στον Ορίγκι για το εγκληματικό του τάκλιν στο 50ο λεπτό του ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Έβερτον. 4-6 εβδομάδες εκτός δράσης ο άσος των ρεντς (VIDEO).

Στο 50ο λεπτό του ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Έβερτον και με το σκορ στο 2-0 για τους γηπεδούχους, ο Φούνες Μόρι έκανε εγκληματικό τάκλιν πάνω στον Ορίγκι, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να αποχωρήσει με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο.

Ο άσος των φιλοξενούμενων δέχτηκε την απευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή, άπαντες ξεσηκώθηκαν εναντίον του και μάλιστα την ώρα που πήγαινε στα αποδυτήρια και άκουγε τα εξ αμάξης από την κερκίδα, έδειχνε το σήμα της ομάδας του.

Πάντως, ο ίδιος θέλησε να απολογηθεί για την ενέργειά του και μέσω twitter είπε την δική του συγγνώμη στον Ορίγκι, ο οποίος μάλιστα θα μείνει εκτός δράσης για 4-6 εβδομάδες εξαιτίας του τραυματισμού στον αστράγαλο.

Ο 21χρονος Βέλγος επιθετικός θα μπορούσε να έχει πάθει και μεγαλύτερη ζημιά, όπως να του σπάσει ο αστράγαλος και να απουσίαζε έτσι για μήνες. Πλέον, κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την τελική φάση του EURO 2016.

"Μετανιώνω πολύ για ό,τι συνέβη χθες. Δεν ήταν πρόθεσή μου να πληγώσω έτσι έναν αντίπαλό μου, ούτε τους συμπαίκτες μου, με το να φύγω από το υπόλοιπο του αγώνα. Όσο για τον Ντιβόκ Ορίγκι, εύχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό και να ξέρει ότι δεν ήθελα να του κάνω κακό. Απολογούμαι για ό,τι έγινε", ανέφερε ο Φούνες Μόρι για το περιστατικό στο Άνφιλντ.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ