PREMIER LEAGUE

Η στάση αναμονής της Σίτι και το κόλπο γκρόσο της Έβερτον για Σάντσες

Arsenal's Alexis Sanchez celebrates after scoring the opening goal during the English FA Cup final soccer match between Arsenal and Chelsea at the Wembley stadium in London, Saturday, May 27, 2017. (AP Photo/Matt Dunham)
Σάντσες (AP Photo/Matt Dunham) AP

Η Μάντσεστερ Σίτι αναμένεται να περιμένει το καλοκαίρι, ώστε να αποκτήσει τον Αλέξις Σάντσες ελεύθερο. Βέβαια, η Έβερτον ετοιμάζει πρόταση 30.000.000 ευρώ στην Άρσεναλ για να τον πάρει τον Γενάρη.

Το μέλλον του Αλέξις Σάντσες στην Άρσεναλ είναι δυσοίωνο και όλα συγκλίνουν στο ότι οι μέρες του στο "Emirates" ολοκληρώνονται. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, ο ίδιος δεν προτίθεται να δεσμευτεί για καινούργιο και μένει να δούμε, αν θα αποχωρήσει τον Γενάρη ή το καλοκαίρι από την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ.

Αναφορικά με τη Μάντσεστερ Σίτι που θέλει να τον κάνει δικό της, σύμφωνα με την "Daily Mail" αναμένεται να περιμένει ως το καλοκαίρι, ώστε να αποκτήσει τον Χιλιανό ως ελεύθερο και να μην χρειαστεί να καταβάλει χρήματα.

Μάλιστα, θέλουν με τον τρόπο τους οι "Πολίτες" να πάρουν... εκδίκηση από την Άρσεναλ, επειδή το περασμένο καλοκαίρι αρνήθηκαν μεγάλη πρότασή τους, που έφτανε τα 68.000.000 ευρώ και ενώ ο παίκτης είχε "ψηθεί" στην προοπτική να μετακομίσει στο "Etihad".

Βέβαια, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να χαθεί ο παίκτης τον Ιανουάριο, διότι η Έβερτον ετοιμάζεται για το κόλπο γκρόσο με τον Σάντσες. Ο ιδιοκτήτης των "ζαχαρωτών", Φαρχάντ Μοσίρι, θέλει να φέρει συμπαραστάτες στον Γουέιν Ρούνεϊ και ορέγεται τον Χιλιανό επιθετικό.

Πρώτα κυνήγησε τους Ολιβιέ Ζιρού και Ντιέγκο Κόστα χωρίς επιτυχία, αλλά δεν καταθέτει τα όπλα. Έτσι, ετοιμάζει πρόταση 30.000.000 ευρώ, ώστε να πάρει τον Ιανουάριο τον παίκτη και μένει να δούμε τι θα απαντήσει η Άρσεναλ, που κινδυνεύει να τον χάσει τσάμπα. Βέβαια, σημασία έχει και η στάση του ίδιου του ποδοσφαιριστή.

AP Photo/Matt Dunham

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ