PREMIER LEAGUE

Η Σουόνσι απέλυσε τον Κλέμεντ και θέλει Φαν Χάαλ!

Manchester United's manager Louis van Gaal takes to the touchline before his team's English FA Cup quarterfinal soccer match between Manchester United and West Ham United at Old Trafford Stadium, Manchester, England, Sunday March 13, 2016. (AP Photo/Jon Super)
Manchester United's manager Louis van Gaal takes to the touchline before his team's English FA Cup quarterfinal soccer match between Manchester United and West Ham United at Old Trafford Stadium, Manchester, England, Sunday March 13, 2016. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Η Σουόνσι ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Πολ Κλέμεντ και σύμφωνα με τη "Mirror", διακαής πόθος των διοικούντων την ουαλική ομάδα είναι ο Λουίς φαν Χάαλ.

Παρελθόν απ' την τεχνική ηγεσία της Σουόνσι αποτελεί ο Πολ Κλέμεντ. Η ουαλική ομάδα ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Άγγλο τεχνικό, ο οποίος πλήρωσε το μάρμαρο για τα συνεχόμενα αρνητικά αποτέλεσμα και το γεγονός πως οι "κύκνοι" βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Ο 45χρονος προπονητής ανέλαβε τα ηνία της ομάδας τον Ιανουάριο του 2017, κατάφερε να την κρατήσει πέρυσι στην Premier League, όμως φέτος η πορεία είναι απογοητευτική, με συνέπεια οι διοικούντες το σύλλογο να λάβουν δραστικά μέτρα. Ο Κλέμεντ κάθισε στον πάγκο σε 40 αγώνες, μετρώντας 13 νίκες, 5 ισοπαλίες και 22 ήττες με 38-55 τέρματα.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της " Mirror", πρώτη επιλογή για τη διάδοχη κατάσταση είναι ο πρώην προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λουίς φαν Χάαλ. Ο Ολλανδός παραμένει χωρίς ομάδα ύστερα απ' την αποχώρησή του απ' τους "Κόκκινους Διαβόλους" τον Μάιο του 2016, αλλά η περίπτωσή του θεωρείται κάτι παραπάνω από δύσκολη.

Εκτός απ' τον Φαν Χάαλ, υποψήφιοι για την τεχνική ηγεσία των "κύκνων" είναι κι οι Σλάβεν Μπίλιτς, Τόνι Πιούλις και Ρόναλντ Κούμαν. Η Σουόνσι, μετά από 18 αγωνιστικές, βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς, τέσσερις λιγότερους απ' την Στόουκ Σίτι που είναι πάνω απ' την επικίνδυνη ζώνη.

H ανακοίνωση της Σουόνσι για Κλέμεντ:

Photo Credits: AP Photo/Jon Super

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ