PREMIER LEAGUE

Η selfie της Άρσεναλ που εξόργισε τον Κάραγκερ

Η selfie της Άρσεναλ που εξόργισε τον Κάραγκερ

Ο Τζέιμι Κάραγκερ άσκησε έντονη κριτική στους παίκτες της Άρσεναλ για τις πανηγυρικές φωτογραφίες που έβγαλαν στα αποδυτήρια μετά την μεγάλη νίκη επί της Μάντσεστερ Σίτι. Διαβάστε το λόγο.

Η Άρσεναλ πέτυχε αναμφίβολα τη νίκη της αγωνιστικής στην Premier League καθώς με το 2-0 στην έδρα της πρωταθλήτριας Σίτι (πρώτη της επιτυχία εκεί μετά από πέντε χρόνια) όχι μόνο πλησίασε σε απόσταση αναπνοής την προνομιούχο 4η θέση της βαθμολογίας αλλά επέτρεψε στη συμπολίτισσα Τσέλσι να ξεφύγει με +5 από την ομάδα του Μάντσεστερ.

Καθόρλα και Ζιρού υπέγραψαν τα γκολ της νίκης για τους "κανονιέρηδες" και αμέσως μετά το ματς ο Άαρον Ράμσεϊ ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram πανηγυρική φωτογραφία από τα αποδυτήρια όπου είναι μαζί με τους Ζιρού, Τσάμπερλεϊν και Μέρτεσακερ.

Λίγη ώρα μάλιστα αργότερα προέβη σε ανάλογη κίνηση και ο Αλέξις Σάντσες, με τον Χιλιανό στράικερ να ανεβάζει πανηγυρική φωτογραφία από το πούλμαν της ομάδας κάνοντας το σήμα της νίκης μαζί με τους Εζίλ, Φλαμινί και Τσάμπερλεϊν.

Η selfie της Άρσεναλ που εξόργισε τον Κάραγκερ
© ALEXIS SANCHEZ/INSTAGRAM

Όλα αυτά δεν άρεσαν πάντως καθόλου στον πρώην άσο της Λίβερπουλ και νυν τηλεσχολιαστή, Τζέιμι Κάραγκερ, ο οποίος υποστήριξε πως τέτοια σκηνικά θα πρέπει να στήνονται μετά από κατάκτηση κάποιου τροπαίου.

"Είναι κάτι που με εκνευρίζει, είναι η απόλυτη φάρσα. Έπαιζε ένας γίγαντας απέναντι σε έναν άλλο γίγαντα και είναι λογικό να πανηγυρίζεις, όμως είναι ανοησία για όλες αυτές τις ομάδες να τραβούν τέτοιες φωτογραφίες από τα αποδυτήρια.

Αυτό συνήθως το κάνεις όταν έχεις κατακτήσει πρώτα κάποιο τρόπαιο. Πρόκειται για ανοησία και πρέπει να το σταματήσουν", δήλωσε ο Κάραγκερ ο οποίος "απάντησε" στους παίκτες της Άρσεναλ βγάζοντας selfie φωτογραφία με τον Νέβιλ και άλλους συναδέλφους του στο Sky Sports.

Η selfie της Άρσεναλ που εξόργισε τον Κάραγκερ
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ