PREMIER LEAGUE

Η Σαουθάμπτον θέλει τον Μάρκο Σίλβα για αντί-Πιελ

Hull City manager Marco Silva ahead of the English Premier League soccer match against Everton at Goodison Park, Liverpool, England, Saturday March 18, 2017. (Martin Rickett/PA via AP)
Hull City manager Marco Silva ahead of the English Premier League soccer match against Everton at Goodison Park, Liverpool, England, Saturday March 18, 2017. (Martin Rickett/PA via AP) AP

Σύμφωνα με δημοσίευμα του "Independent", οι διοικούντες τη Σαουθάμπτον θέλουν τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού και νυν της Χαλ Σίτι, Μάρκο Σίλβα για διάδοχο του Κλοντ Πιέλ στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Η πολύ καλή παρουσία του Μάρκο Σίλβα στη Χαλ Σίτι έχει "τραβήξει" το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων της Premier League, οι οποίοι εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα του " Independent", μεταξύ των ομάδων είναι κι η Σαουθάμπτον, η οποία φέρεται να έχει πλησιάσει τον Πορτογάλο τεχνικό.

Το ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας αναφέρει πως οι ημέρες του Κλοντ Πιελ στο τιμόνι των "Αγίων" είναι μετρημένες, αφού το προσεχές καλοκαίρι αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν. Ο Γάλλος τεχνικός οδήγησε τη Σαουθάμπτον στον τελικό του League Cup Αγγλίας, αλλά η μέτρια πορεία στο πρωτάθλημα λειτούργησε ανασταλτικά σε ό,τι αφορά στην παραμονή του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μάρκο Σίλβα έχει υπογράψει συμβόλαιο 1,5 έτους με τη Χαλ, όμως θα μείνει ελεύθερος σε περίπτωση που οι "τίγρεις" δεν καταφέρουν τελικά να παραμείνουν στην Premier League. Πέρα από αγγλικούς συλλόγους, ενδιαφέρον για τον Πορτογάλο έχει δείξει κι η Πόρτο, με τους ανθρώπους των "Δράκων" να τον προορίζουν για αντικαταστάτη του Νούνο Εσπίριτο Σάντο.

Photo Credits: Martin Rickett/PA via AP

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ