PREMIER LEAGUE

Η Σαουθάμπτον απέλυσε τον Πιελ

Southampton manager Claude Puel gestures on the touchline, during the English Premier League soccer match between Middlesbrough and Southampton,  at the Riverside Stadium, in Middlesbrough, England, Saturday May 13, 2017.  (Richard Sellers/PA via AP)
Southampton manager Claude Puel gestures on the touchline, during the English Premier League soccer match between Middlesbrough and Southampton, at the Riverside Stadium, in Middlesbrough, England, Saturday May 13, 2017. (Richard Sellers/PA via AP) AP

Ο Κλοντ Πιελ απολύθηκε από τη Σαουθάμπτον μετά από μόλις έναν χρόνο στον πάγκο και παρά την 8η θέση στην Premier League, με τον Τόμας Τούχελ να ακούγεται ως επικρατέστερος διάδοχος.

Μόλις μία σεζόν διήρκεσε η θητεία του Κλοντ Πιελ στο "Σεντ Μέρις". Η Σαουθάμπτον ανακοίνωσε αργά το βράδυ της Τετάρτης ότι ο Γάλλος προπονητής δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της.

Οι κακές σχέσεις με ορισμένους ποδοσφαιριστές του συλλόγου όπως ο Ντούσαν Τάντιτς και η βαθμολογική συγκομιδή στο πρωτάθλημα, όπου μπορεί να τερμάτισε στην 8η θέση, ωστόσο ο μέσος όρος πόντων ήταν μικρότερος από εκείνον των προκατόχων του, Μαουρίσιο Ποτσετίνο και Ρόναλντ Κούμαν, οδήγησαν σε αυτήν την κατάληξη.

Η απομάκρυνση του 55χρονου Γάλλου έμοιαζε μονόδρομος για τους "Άγιους", που έφτασαν μέχρι τον τελικό League Cup φέτος, αλλά ηττήθηκαν στο φινάλε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Για την επόμενη ημέρα είχε ακουστεί το όνομα του Μάρκο Σίλβα, όσο ο Πορτογάλος βρισκόταν ακόμα στη Χαλ, ενώ μετά από τις τελευταίες εξελίξεις, τα ΜΜΕ συνδέουν με τον σύλλογο το όνομα του Τόμας Τούχελ, ο οποίος αποχώρησε από την Ντόρτμουντ.

Photo credits: Richard Sellers/PA via AP

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ