PREMIER LEAGUE

Η Σάντερλάντ αποδεσμεύει τον Μαυρία

Η Σάντερλάντ αποδεσμεύει τον Μαυρία

Ο Χάρης Μαυρίας αναμένεται να αποδεσμευτεί από τη Σάντερλαντ μέχρι την ολοκλήρωση των μεταγραφών και ο αγγλικός Τύπος αναφέρει ότι ο διεθνής εξτρέμ έχει αρχίσει τις επαφές με τον Παναθηναϊκό.

Μεταγραφή έστω και στο παραένα της λήξης της μεταγραφικής περιόδου ενδέχεται να κάνει ο Παναθηναϊκός! Ο ποδοσφαιριστής ο οποίος ίσως έρθει στο "Γεώργιος Καλαφάτης" δεν είναι άλλος από τον Χάρη Μαυρία, ο οποίος αποτελεί στόχο καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2015!

Η ιστοσελίδα Sunderland Echo αναφέρει ότι η Σάντερλαντ σκοπεύει να αποδεσμεύσει πέντε ποδοσφαιριστές μέχρι τη διαθέσιμη διορία, το απόγευμα της Τρίτης (1/9). Αυτοί είναι ο Μαυρίας και οι Γουίλ Μπάκλεϊ, Λίαμ Μπριντκάτ, Βαλεντίν Ρομπέρζ και Εμανουέλ Τζιακερίνι.

Οι πέντε ποδοσφαιριστές κόστισαν στην αγγλική ομάδα 14,5 εκατομμύρια λίρες (2,5 ο Μαυρίας), χρήματα που θα χαθούν με την αποδέσμευση τους. Όμως δεν γίνεται διαφορετικά, αφού τον Ιούλιο και τον Αύγουστο δεν κατατέθηκε καμία πρόταση για την απόκτηση τους!

Από εκεί και πέρα, άλλες αναφορές στον αγγλικό Τύπο τονίζουν ότι ο Μαυρίας οδεύει στον Παναθηναϊκό, στον οποίο φιλοδοξεί να αναγεννηθεί μετά το καλό εξάμηνο που είχε στην Αθήνα στις αρχές του 2015.

Ο Γιάννης Αναστασίου επιθυμεί να χρησιμοποιήσει σχήματα με εξτρέμ και ο Μαυρίας θα δώσει λύσεις, ειδικότερα εάν αποκτηθεί χωρίς να επιβαρύνει το ταμείο της ΠΑΕ!

"Περιμένουμε να δούμε ποιοι παίκτες θα φύγουν. Γιατί είναι καλό να ξέρω οριστικά το ρόστερ που έχω. Εάν οι συγκεκριμένοι παίκτες δεν φύγουν, τότε θα ενταχθούν στη δεύτερη ομάδα. Αυτή είναι η συνέπεια που θα υποστούν εάν θεωρήσουν ότι θα είναι εύκολα εδώ. Πρέπει να ξεφορτωθούμε αυτούς τους παίκτες, με όλο το σεβασμό στα πρόσωπα τους" τόνισε ο προπονητής Ντικ Άντβοκατ.

Το μοναδικό ζητούμενο είναι ο Μαυρίας να αποδεσμευτεί στη διάρκεια της Δευτέρας (31/8), προκειμένου να μπορέσει ο Παναθηναϊκός να ολοκληρώσει τη μεταγραφή. Διότι εάν το συμβόλαιο του με τη Σάντερλαντ λυθεί την Τρίτη (1/9), τότε ο παίκτης θα αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής τον Ιανουάριο του 2016.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ