PREMIER LEAGUE

Η νύξη του Βενγκέρ για την ηλικία του Ζλάταν

Η νύξη του Βενγκέρ για την ηλικία του Ζλάταν

Ο Αρσέν Βενγκέρ σχολίασε την ηλικία του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, εκφράζοντας τις αμφιβολίες του για τις αντοχές του στην Premier League.

Την υπομονή του Ζοσέ Μουρίνιο φαίνεται πως αποφάσισε να δοκιμάσει ο Αρσέν Βενγκέρ... Ο Αλσατός προπονητής είχε επικρίνει το κόστος της μεταγραφής του Πολ Πογκμπά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά ο Πορτογάλος αντέδρασε ήπια και και επί της ουσίας, δεν απάντησε.

Οπότε, ο Βενγκέρ αποφάσισε να θίξει το... πουλέν του Μουρίνιο, τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. Βέβαια, δεν υπάρχουν πολλά να προσάψει στον Ζλάταν, οπότε εστίασε στην ηλικία του...

"Ειλικρινά, δεν ξέρω πως θα πάει. Έχει υπέρ του την ποιότητα, το ταλέντο, την επιθυμία να παίξει καλά. Αυτό που έχει εναντίον του είναι η ηλικία του, δεν είναι νέος πλέον, οπότε θα πρέπει να το αντιμετωπίσει σε κάθε παιχνίδι" ανέφερε ο Βενγκέρ.

Φυσικά, ο Αλσαρός για να μην μείνει έκθετος, κατόπιν εκθείασε τις ικανότητες του Σουηδού, αλλά είχε ήδη αφήσει την αιχμή του.

"Όσο τον παρακολούθησα την προηγούμενη σεζόν με την Παρί Σεν Ζερμέν, ήταν η πιο πλήρης σεζόν του σε ατομικό επίπεδο και σε ομαδικό. Έγινε ένας πραγματικός παίκτης ομάδας. Από άποψη νοοτροπίας, θα φέρει το πνεύμα του νικητή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι ένας πραγματικός νικητής, έχει το χάρισμα και θα δώσει δύναμη και ποιότητα στο σύνολο" τόνισε ο Βενγκέρ.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ