PREMIER LEAGUE

Η μάχη του τίτλου στην Premier League

13 January 2016 - Barclays Premier League - Tottenham Hotspur v Leicester City - Jamie Vardy of Leicester City alongside Harry Kane of Tottenham Hotspur - Photo: Marc Atkins / Offside.
13 January 2016 - Barclays Premier League - Tottenham Hotspur v Leicester City - Jamie Vardy of Leicester City alongside Harry Kane of Tottenham Hotspur - Photo: Marc Atkins / Offside. MARC ATKINS / OFFSIDE

Η Τότεναμ συνέτριψε με 4-0 τη Στόουκ, την ώρα που η Λέστερ ήρθε ισόπαλη με την Γουέστ Χαμ (2-2) και η Premier League πήρε "φωτιά"! Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των διεκδικητών του πρωταθλήματος.

Η Λέστερ συνεχίζει ακάθεκτη προς την κατάκτηση του τίτλου ή μήπως να αρχίζει να ανησυχεί; Το 2-2 με της Γουέστ Χαμ μέσα στο σπίτι των "αλεπούδων", έδωσε την ευκαιρία στην Τότεναμ να πλησιάσει στους 5 βαθμούς μετά το 4-0 στην έδρα της Στόουκ.

Θα μπορούσε βέβαια να ήταν ακόμα χειρότερη η κατάσταση για τη Λέστερ αν δεν έσωζε το βαθμό της ισοπαλία στο 95ο λεπτό! Δείτε το πρόγραμμα των Λέστερ και Τότεναμ μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, με τη σημαντική υποσημείωση ότι την επόμενη αγωνιστική δεν θα αγωνιστεί ο τιμωρημένος Βάρντι.

Λέστερ (73) - 4 αγώνες ακόμα

Σουόνσι

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ*

Έβερτον

Τσέλσι*

Τότεναμ (68) - 4 αγώνες ακόμα

Γουέστ Μπρομ

Τσέλσι*

Σαουθάμπτον

Νιούκαστλ*

* με αστερίσκο τα εκτός έδρας παιχνίδια

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ