PREMIER LEAGUE

Η Λίβερπουλ του Κλοπ "τρομάζει" τον Φέργκιουσον

Η Λίβερπουλ του Κλοπ "τρομάζει" τον Φέργκιουσον

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον εξέφρασε το θαυμασμό του για τον Γιούργκεν Κλοπ και δεν έκρυψε την... ανησυχία του για το γεγονός ότι η Λίβερπουλ ενισχύεται σημαντικά έχοντας πλέον τον Γερμανό τεχνικό στο τιμόνι της.

Ο Μπρένταν Ρότζερς δεν κατάφερε στα 3,5 χρόνια παρουσίας του στο "Anfield" να πανηγυρίσει κάποιον τίτλο με τη Λίβερπουλ, αν και έφτασε πολύ κοντά στο πρωτάθλημα το 2014, ωστόσο οι πολυάριθμοι φίλοι των "κόκκινων" ευελπιστούν πως ο Γιούργκεν Κλοπ είναι σε θέση να ξαναβάλει την ομάδα τους σε τροχιά τίτλου.

Από το βράδυ της Πέμπτης έχει ξεκινήσει επίσημα η εποχή Κλοπ στη Λίβερπουλ με την ανακοίνωση της πρόσληψής του και το μεσημέρι της Παρασκευής ο Γερμανός έκλεψε την παράσταση στην επίσημη παρουσίασή του, με φίλους και "εχθρούς" να έχουν μόνο καλά λόγια να πουν για την αξία του.

Την άποψή του για τον 48χρονο τεχνικό εξέφρασε με δηλώσεις του στο "ESPN" και ο Σέρ Άλεξ Φέργκιουσον, με τον άνθρωπο που οδήγησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο να ξεπεράσει τη Λίβερπουλ σε πρωταθλήματα χαρίζοντάς της 13 συνολικά να αποθεώνει τον νέο τεχνικό της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ.

Η Λίβερπουλ του Κλοπ "τρομάζει" τον Φέργκιουσον

"Είναι μία καλή πρόσληψη, τον θαυμάζω. Ξέρω αρκετά καλά τον Γιούργκεν μέσα από τις συναντήσεις μας στο ετήσιο φόρουμ των προπονητών στη Γενεύη. Πολύ ισχυρή προσωπικότητα, πολύ πεισματάρης, αποφασιστικός.

Με βάση την καριέρα του στη Ντόρτμουντ που έφτασε στην κορυφή, νομίζω ότι θα κάνει πολύ καλή δουλειά. Δεν μου αρέσει να το λέω αυτό αλλά ανησυχώ που βρίσκεται στη Λίβερπουλ...", δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής-σύμβολο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για να συμπληρώσει πως η διοίκηση της Λίβερπουλ πρέπει να αναθέσει εν λευκώ την ομάδα στον Κλοπ όσον αφορά στις μεταγραφές.

"Εάν δεν εμπιστεύεσαι τον προπονητή, γιατί να τον έχεις εκεί; Είναι αυτός που πρέπει να αποφασίζει ποιον παίκτη θέλει, τον τύπο του παίκτη, τη θέση που θέλει, το χαρακτήρα που θέλει. Ο προπονητής είναι αυτός που ξέρει περισσότερα από τον καθένα".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ