PREMIER LEAGUE

Η κορυφαία 11άδα στην ιστορία της Premier League από τον Ζιντάν

Η κορυφαία 11άδα στην ιστορία της Premier League από τον Ζιντάν

Ο Ζινεντίν Ζιντάν επέλεξε την καλύτερη ενδεκάδα στην ιστορία της Premier League, με έξι επιλογές του να προέρχονται από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δείτε τους.

Αν και δεν αγωνίστηκε στο Νησί στη διάρκεια της δοξασμένης καριέας του, ο Ζινεντίν Ζιντάν κλήθηκε από την ιστοσελίδα "Shortlist" να επιλέξει την κορυφαία για αυτόν ενδεκάδα από καταβολής Premier League (1992 και μετά), με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κυριαρχεί στις προτιμήσεις του με έξι εκπροσώπους.

Οι πρώην άσοι των "κόκκινων διαβόλων" Πίτερ Σμάιχελ, Γκάρι Νέβιλ, Ρίο Φέρντιναντ, Γιαπ Στάαμ, Πολ Σκόουλς και Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκονται μέσα στις επιλογές του "Ζιζού" στο σύστημα 4-4-2 που επέλεξε, με τους άλλους πέντε να είναι οι Άσλεϊ Κόουλ, Στίβεν Τζέραρντ, Κλοντ Μακελελέ, Πατρίκ Βιεϊρά και Τιερί Ανρί.

"Ήταν ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο στις δύο τελευταίες σεζόν του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έχει φτάσει στη Ρεάλ σε ένα επίπεδο που τον τοποθετεί μεταξύ των κορυφαίων όλων των εποχών.

Είναι πολλά περισσότερα από το εκπληκτικό ρεκόρ του στο σκοράρισμα και εχει ακόμα αρκετές σπουδαίες σεζόν μπροστά του", σχολίασε χαρακτηριστικά για τον CR7, τον οποίο έχει ποδοσφαιριστή εδώ και λίγο καιρό στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η αγαπημένη 11άδα του Ζιντάν στην Premier League και η διάταξή της στο γήπεδο:

Η κορυφαία 11άδα στην ιστορία της Premier League από τον Ζιντάν
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ