PREMIER LEAGUE

Η Γουότφορντ απέρριψε δεύτερη πρόταση-μαμούθ της Έβερτον για Σίλβα

Watford manager Marco Silva gestures during the League Cup second round soccer match against Bristol City at Vicarage Road, Watford, England, Tuesday Aug. 22, 2017. (Dominic Lipinski/PA via AP)
Watford manager Marco Silva gestures during the League Cup second round soccer match against Bristol City at Vicarage Road, Watford, England, Tuesday Aug. 22, 2017. (Dominic Lipinski/PA via AP) DOMINIC LIPINSKI/PA VIA AP

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Daily Mail", η Γουότφορντ απέρριψε δεύτερη πρόταση-μαμούθ της Έβερτον για τον Μάρκο Σίλβα, δείχνοντας πως πολύ δύσκολα θα παραχωρήσει τον Πορτογάλο τεχνικό μεσούσης της σεζόν.

Η Έβερτον εξακολουθεί να βρίσκεται σε αναζήτηση διαδόχου του Ρόναλντ Κούμαν για τον πάγκο της, με τον Μάρκο Σίλβα να αποτελεί τον διακαή πόθο των διοικούντων την ομάδα. Μπορεί δημοσίευμα των "Times" να ανέφερε πως ο Πορτογάλος τεχνικός απέρριψε κάθε ενδεχόμενο να μετακινηθεί μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου, ωστόσο οι διοικούντες την Έβερτον δεν πρόκειται να καταθέσουν τόσο εύκολα τα όπλα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η " Daily Mail", τα "ζαχαρωτά" επέστρεψαν με νέα εντυπωσιακή πρόταση ύψους 9.500.000 ευρώ προς τη Γουότφορντ, η οποία όμως δεν έγινε δεκτή. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως στο διετές συμβόλαιο του Σίλβα δεν υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης του, με συνέπεια τα πάντα να είναι στο χέρι της ομάδας του. Παρά τη νέα αρνητική εξέλιξη, η Έβερτον αναμένεται να καταθέσει και νέα βελτιωμένη πρόταση, αφού ο Σίβλα πληροί όλες τις προδιαγραφές προκειμένου να αποτελέσει τον διάδοχο του Κούμαν.

Ο 40χρονος τεχνικός βρίσκεται στη Γουότφορντ από την αρχή της σεζόν και πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά μέχρι στιγμής, με τον σύλλογο στην 9η θέση, τέσσερις βαθμούς μακριά από τα ευρωπαϊκά πλασαρίσματα.

Photo Credits: Dominic Lipinski/PA via AP

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ