PREMIER LEAGUE

Η Γουέστ Χαμ χάνει, οι οπαδοί παίρνουν την αστυνομία

West Ham United manager David Moyes shouts instructions during the English Premier League soccer match against  Watford at Vicarage Road, Watford., England, Sunday Nov. 19, 2017. (John Walton/PA via AP)
West Ham United manager David Moyes shouts instructions during the English Premier League soccer match against Watford at Vicarage Road, Watford., England, Sunday Nov. 19, 2017. (John Walton/PA via AP) AP

Η αστυνομία του Έσεξ ζήτησε από τους οπαδούς της Γουέστ Χαμ να σταματήσουν να παίρνουν τηλέφωνο τις αρχές για την κακή κατάσταση της ομάδας τους!

Μέσω twitter η αστυνομία του Έσεξ προειδοποίησε τους φιλάθλους της Γουέστ Χαμ, οι οποίοι μετά και τη νέα ήττα της ομάδας τους έπαιρναν το "999", το αντίστοιχο "100" δηλαδή, ζητώντας από τις αρχές να κάνουν κάτι για την κατάσταση στα "σφυριά"!

"Το να καλείτε στο 999 διότι η Γουέστ Χαμ έχασε ξανά και δεν είστε σίγουροι για το τι πρέπει να κάνετε, είναι κάτι μη αποδεκτό! Απλά σπαταλάτε τον χρόνο μας", αναφέρει το tweet.

Η Γουέστ Χαμ χάνει, οι οπαδοί παίρνουν την αστυνομία

Η Γουότφορντ του Μάρκο Σίλβα νίκησε 2-0 τη Γουέστ Χαμ, με τον Ντέιβιντ Μόγες να κάνει ντεμπούτο με ήττα στον πάγκο των "σφυριών", καθώς ήταν αυτός που αντικατέστησε τον Σλάβεν Μπίλιτς. Μετά από 11 αγωνιστικές έχει 9 βαθμούς και βρίσκεται στην 18η θέση, δηλαδή στη ζώνη του υποβιβασμού, με τους οπαδούς να ζητούν αλλαγές στη διοίκηση.

John Walton/PA via AP

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ