PREMIER LEAGUE

Η Γουέστ Χαμ ταυτοποίησε οπαδό της που έβριζε νεκρό παιδί παίκτη

Η Γουέστ Χαμ ταυτοποίησε οπαδό της που έβριζε νεκρό παιδί παίκτη

Ο Τζέικ Λίβερμορ επιτέθηκε σε οπαδό της Γουέστ Χαμ, κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Γουέστ Μπρομ, ο οποίος φέρεται να χρησιμοποίησε το νεκρό παιδί του παίκτη για να τον προσβάλει. Τον εντόπισε ο σύλλογος.

Η Γουέστ Χαμ προχώρησε στην ταυτοποίηση ενός οπαδού της που στην πρόσφατη αναμέτρηση με τη Γουέστ Μπρομ, φέρεται να προσέβαλε τον παίκτη της αντιπάλου, μέσω του νεκρού παιδιού του.

Το περιστατικό σημειώθηκε κατά την αντικατάσταση του Τζέικ Λίβερμορ από τον Χαλ Ρόμπσον Κάνου στο 2ο ημίχρονο. Ο Λίβερμορ πήγε να καθίσει στον πάγκο και τότε ο φίλαθλος των Λονδρέζων, ο οποίος καθόταν στις μπροστινές σειρές, φέρεται να είπε κάτι προς τον διεθνή Άγγλο.

Ο 28χρονος μέσος αντέδρασε και οι δύο άντρες ήρθαν σε λεκτική αντιπαράθεση. Ο γυμναστής της Γουέστ Μπρομ, Τζον Κάρβερ, αντέδρασε κι αυτός, ενώ οι σεκιούριτι προσπάθησαν να προστατεύσουν τους αναπληρωματικούς των φιλοξενουμένων, αφού οι υπόλοιποι φίλαθλοι έπαιρναν το μέρος του οπαδού της Γουέστ Χαμ.

Ο Λίβερμορ και η σύντροφός του, Ντανιέλ Ντελ Τζιουντίτσε, "έχασαν" τον νεογέννητο γιο τους, Τζέικ Τζούνιορ, τον Μάιο του 2014. Μάλιστα, έναν χρόνο αργότερα, ο Λίβερμορ βρέθηκε θετικός σε κοκαΐνη, ωστόσο δεν τιμωρήθηκε από την ομοσπονδία, λόγω των ειδικών συνθηκών της περίπτωσής του.

Ο τεχνικός της Γουέστ Μπρομ, Άλαν Πάρντιου, δήλωσε για το περιστατικό: "Το μόνο που ξέρω είναι ότι είδα τον Τζέικ στο κοινό, το οποίο με ενόχλησε. Προφανώς, δεν θέλεις να βλέπεις έναν παίκτη στην εξέδρα. Δεν υπήρχε περίπτωση να πάει στο κοινό, εκτός εάν είχε προκληθεί πολύ σοβαρά. Τον ξέρω, είναι καλό παιδί. Μόνο αυτά γνωρίζω. Δεν είχα την ευκαιρία να μιλήσω με τον Τζέικ. Θα του μιλήσω και θα δούμε".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ