PREMIER LEAGUE

Η Γουέστ Χαμ προσπαθεί να απαλλαγεί από τον Τζάτζα

Η Γουέστ Χαμ προσπαθεί να απαλλαγεί από τον Τζάτζα
Τζάτζα-Γουέστ Χαμ

Ο Σιμόνε Τζάτζα έχει απογοητεύσει στη σύντομη παρουσία του στη Γουέστ Χαμ και ο σύλλογος φέρεται να προσπαθεί να απαλλαγεί από αυτόν, για να μην αναγκαστεί να τον αγοράσει από τη Γιουβέντους.

Γουέστ Χαμ και Γιουβέντους προχώρησαν σε πολυήμερες διαπραγματεύσεις για τον δανεισμό του Σιμόνε Τζάτζα, ωστόσο τα "σφυριά" εύχονται πλέον να μην είχαν επιμείνει σε αυτήν την κίνηση και τώρα προσπαθούν να απαλλαγούν από τον Ιταλό επιθετικό.

Μόλις έναν μήνα μετά από την έναρξη της σεζόν, ο αγγλικός σύλλογος έχει πραγματοποιήσει κάκιστη αρχή, με πέντε ήττες στο πρωτάθλημα και έναν αποκλεισμό στο Europa League. Ομοίως, ο 25χρονος ποδοσφαιριστής μετράει τέσσερις συμμετοχές και κανένα γκολ μέχρι στιγμής.

Δημοσίευμα του Calciomercato.com υποστηρίζει ότι ο αγγλικός σύλλογος ψάχνει μέθοδο να απαλλαγεί από τον ποδοσφαιριστή για να αποφύγει να πληρώσει δεκάδες εκατομμύρια για την απόκτησή του, όπως προβλέπει όρος του δανεισμού.

Η Γιουβέντους παραχώρησε τον διεθνή άσο για έναν χρόνο έναντι 5.000.000 ευρώ και σε περίπτωση που ο παίκτης συμπλήρωνε έναν συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών σε όλες τις διοργανώσεις (εκτιμάται σε 15), τότε η Γουέστ Χαμ υποχρεωτικά θα έπρεπε να αγοράσει τον ποδοσφαιριστή το καλοκαίρι του 2017.

Το ποσό αγοράς που προβλέπεται στο συμβόλαιο ανέρχεται σε 20.000.000 ευρώ, ενώ η Γουέστ Χαμ πιθανώς να χρειαστεί να καταβάλει και 3.000.000 ευρώ ως μπόνους.

Παρότι ο τεχνικός του συλλόγου, Σλάβεν Μπίλιτς, πιστεύει ότι μπορεί να βελτιώσει την εικόνα του παίκτη, στη διοίκηση του συλλόγου αναζητούν τη φόρμουλα είτε να τον επιστρέψουν στη Γιουβέντους είτε να αποτρέψουν τη συμπλήρωση του αριθμού συμμετοχών που θα καταστήσει υποχρεωτική την αγορά του.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ