PREMIER LEAGUE

Η goal-line technology έσωσε τη Γουέστ Χαμ!

Η goal-line technology έσωσε τη Γουέστ Χαμ!

Όσοι τάσσονται υπέρ της χρήσης κάμερας πάνω στη γραμμή της εστίας μπορούν να αισθάνονται δικαιωμένοι βλέποντας το Γουέστ Χαμ-Τσέλσι. Δείτε τη φάση της αγωνιστικής, με τον Ζουμά να μη χρίζεται σκόρερ για ελάχιστα εκατοστά (video)!

Η φάση της 10ης αγωνιστικής της Premier League (έστω και αν υπολείπονται τέσσερα ματς για να ολοκληρωθεί αυτή) έλαβε χώρα το απόγευμα του Σαββάτου στο "Άπτον Παρκ" στο τοπικό ντέρμπι της Γουέστ Χαμ με την Τσέλσι ( 2-1 ), εκεί όπου χρειάστηκε η τεχνολογία για να διασαφηνίσει αν η μπάλα είχε περάσει ή όχι τη γραμμή σε προσπάθεια παικτών των "μπλε".

Ήταν το 37ο λεπτό και η Γουέστ Χαμ κρατούσε το προβάδισμα από το γκολ του Σάρατε στο 17ο λεπτό, με τους παίκτες του Μουρίνιο να έχουν βγει όμως μπροστά και να φλερτάρουν με το γκολ.

Αυτό θα μπορούσε μάλιστα να έρθει στο 37ο λεπτό όταν μετά την κεφαλιά του Ζουμά η μπάλα η μπάλα κατευθυνόταν προς τα δίχτυα, για να γίνει τότε η παρέμβαση του Λανσίνι που την σταμάτησε την ώρα που εκείνη φαινόταν να περνάει τη γραμμή.

Οι παίκτες της Τσέλσι διαμαρτυρήθηκαν ζητώντας γκολ όμως η κάμερα πάνω στη γραμμή της εστίας δεν άφησε περιθώρια για αμφισβήτηση καθώς έδειξε πως πάνω από το 90% της μπάλας είχε περάσει την τελική γραμμή, όχι όμως ολόκληρη όπως προβλέπει ο κανονιασμός για να μετρήσει το γκολ.

Δείτε την απίστευτη φάση όπου ο Λανσίνι έσωσε την Γουέστ Χαμ:

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ