PREMIER LEAGUE

Η γκάφα του Μπέγκοβιτς που έφερε το γκολ του Αρναούτοβιτς

Stoke's Marko Arnautovic, left, and Chelsea's Gary Cahill battle for the ball during the English Premier League soccer match between Stoke City and Chelsea at the Britannia Stadium, Stoke on Trent, England, Saturday, March 18, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Stoke's Marko Arnautovic, left, and Chelsea's Gary Cahill battle for the ball during the English Premier League soccer match between Stoke City and Chelsea at the Britannia Stadium, Stoke on Trent, England, Saturday, March 18, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Ο γκολκίπερ της Μπόρνμουθ, Ασμίρ Μπέγκοβιτς, έκανε ένα ολέθριο λάθος στην αναμέτρηση της Μπόρνμουθ με την Γουέστ Χαμ και πρόσφερε στον Αρναούτοβιτς ένα από τα πιο εύκολα γκολ της καριέρας του. (VIDEO)

Η αναμέτρηση της Μπόρνμουθ με την Γουέστ Χαμ έληξε ισόπαλη 3-3 και όλοι θα θυμούνται αυτό το παιχνίδι όχι μόνο για την εξέλιξη του και τις συνεχόμενες ανατροπές αλλά και για τη γκάφα του Μπέγκοβιτς που έδωσε στον Αρναούτοβιτς ένα από τα πιο εύκολα γκολ της καριέρας του.

Στο 82' και με τη Μπόρνμουθ να είναι μπροστά στο σκορ με 2-1 η μπάλα γύρισε προς τον Μπέγκοβιτς, αυτός την κοντρόλαρε και επιχείρησε να τη διώξει. Δεν τα κατάφερε όμως γιατί γλίστρησε και κλότσησε τη μπάλα πάνω στον Αρναούτοβιτς ο οποίος έκανε απευθείας το σκορ και ισοφάρισε για την ομάδα του σε 2-2.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ