PREMIER LEAGUE

Η φοβερή γιαγιά της Τότεναμ στέλνει μήνυμα στην Λέστερ

Η φοβερή γιαγιά της Τότεναμ στέλνει μήνυμα στην Λέστερ

Η Irene McBride είναι 101 χρόνων όμως το... λέει η καρδιά της. Γνωρίστε τη γηραιότερη κάτοχο κάρτας διαρκείας της Τότεναμ και δείτε τι λέει για τη μάχη τίτλου με τη Λέστερ.

Η πρώτη φορά που πήγε στο γήπεδο για να δει την Τότεναμ ήταν το 1927 σε ηλικία 12 ετών, ο αγαπημένος της παίκτης όλων των εποχών στα "σπιρούνια" είναι ο θρυλικός Τζίμι Γκριβς ενώ μέχρι στιγμής έχει πανηγυρίσει με την ομάδα του Βορείου Λονδίνου 2 πρωταθλήματα Αγγλίας, 6 Κυπέλλα και 3 ευρωπαϊκά τροπαία.

Αναφερόμαστε φυσικά στην 101χρονη Irene McBride που αποτελεί την γηραιότερη κατόχο εισιτηρίου διαρκείας της Τότεναμ και η οποία για το λόγο αυτό παρέλαβε μία τιμητική πλακέτα από το σύλλογο στο ημίχρονο του πρόσφατου εντός έδρας αγώνα με τη Μπόρνμουθ.

Η φοβερή γιαγιά της Τότεναμ στέλνει μήνυμα στην Λέστερ

Έκτοτε η ιστορία της έγινε θέμα σε Νότια Κορέα, Νορβηγία και Καλιφόρνια ενώ το αγγλικό μέσο που είχε την τιμή να της πάρει συνέντευξη ήταν το "Sky Sports".

Κατά τη διάρκεια της, η Irene McBride εντυπωσίασε άπαντες δείχνοντας ένα ποδοσφαιρικό άλμπουμ μέσα στο οποίο φυλάει όλες τις αναμνήσεις της από την Τότεναμ ενώ αποκάλυψε ότι σε περίπτωση που η ομάδα της κατακτήσει την Premier League θα βγει για πανηγυρισμούς στην High Road του Λονδίνου.

Φυσικά, φρόντισε να κλείσει τη συνέντευξη με ιδιαίτερο τρόπο προειδοποιώντας την πρωτοπόρο ομάδα του Κλάουντιο Ρανιέρι με την εξής φράση: "Leicester City we're coming for you" ("Λέστερ, ερχόμαστε για σας")...

Our 101-year-old season ticket holder!

ICYMI: Sky Sports delved deeper into the story of our oldest season ticket holder, 101-year-old Irene McBride! #COYS

Posted by Tottenham Hotspur on Friday, April 1, 2016
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ