PREMIER LEAGUE

Η Έβερτον απέλυσε τον Άλαρνταϊς

Everton manager Sam Allardyce gestures, during the English Premier League soccer match between Stoke City and Everton, at the bet365 Stadium, in Stoke, England, Saturday March 17, 2018. (Mike Egerton/PA via AP)
Everton manager Sam Allardyce gestures, during the English Premier League soccer match between Stoke City and Everton, at the bet365 Stadium, in Stoke, England, Saturday March 17, 2018. (Mike Egerton/PA via AP) MIKE EGERTON/PA VIA AP

Η Έβερτον ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Σαμ Άλαρνταϊς και όπως όλα δείχνουν είναι θέμα ημερών ίσως και ωρών να τον διαδεχθεί ο Μάρκο Σίλβα στον πάγκο των "ζαχαρωτών".

Παρελθόν απ' την τεχνική ηγεσία της Έβερτον αποτελεί ο Σαμ Άλαρνταϊς. Οι διοικούντες την αγγλική ομάδα ανακοίνωσαν το πρωί της Τετάρτης (16/05) την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους με τον έμπειρο τεχνικό, παρά το γεγονός πως είχε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Πρώτο φαβορί για να τον διαδεχθεί στην τεχνική ηγεσία είναι ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, ο οποίος αποχώρησε τον περασμένο Ιανουάριο απ' τη Γουότφορντ. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει καθίσει στον πάγκο των Εστορίλ, Σπόρτιγκ, Ολυμπιακού και Χαλ Σίτι. Μάλιστα, με τους "ερυθρόλευκους" κατέκτησε το πρωτάθλημα, ενώ με τη Σπόρτινγκ το Κύπελλο Πορτογαλίας.

Γενικότερα, θεωρείται ένα απ' τους καλύτερους προπονητές της γενιάς του, με τους Άγγλους να τον έχουν σε εκτίμηση, παρότι δεν έχει καταφέρει -μέχρι στιγμής- να κάνει μία επιτυχία στην Premier League.

Photo Credits: Mike Egerton/PA via AP

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ