PREMIER LEAGUE

Η εξομολόγηση του Ράιτ για το bullying στην αρχή της καριέρας του

Ian Wright of Arsenal runs between two unidentified Omonia Nicosia players during their European Cup Winners Cup 1st round 2nd leg match at Highbury, North London, Thursday, Sept. 29, 1994. Arsenals were leading 3-1 after the 1st leg. (AP Photo/Alistair Grant)
Ian Wright of Arsenal runs between two unidentified Omonia Nicosia players during their European Cup Winners Cup 1st round 2nd leg match at Highbury, North London, Thursday, Sept. 29, 1994. Arsenals were leading 3-1 after the 1st leg. (AP Photo/Alistair Grant) AP PHOTO/ALISTAIR GRANT

Ο Ίαν Ράιτ θυμήθηκε τις πρώτες του ημέρες στην Κρίσταλ Πάλας, όπου έπεσε θύμα bullying και δέχθηκε καρατιά από τον "παλιότερο" συμπαίκτη του, Τζιμ Κάνον.

Η επαγγελματική καριέρα του Ίαν Ράιτ ξεκίνησε το 1985 στην Κρίσταλ Πάλας. Αλλά, κάθε αρχή και... δύσκολη. Ο παλαίμαχος Άγγλος διεθνής επιθετικός των Άρσεναλ, Γουέστ Χαμ, Νότιγχαμ, Σέλτικ και Μπέρνλι θυμήθηκε τις πρώτες του ημέρες στην Κρίσταλ Πάλας όταν έπεσε θύμα bullying και δέχθηκε καρατιά από τον "παλιότερο" συμπαίκτη του, Τζιμ Κάνον.

"Ήταν καταπιεστικός, έκανε bullying και ήταν άσχημο. Ένιωθε ότι τον απειλούσα για κάποιο λόγο και δεν ξέρω γιατί. Όταν είπα γι' αυτό στον προπονητή, Στίβ Κόπελ, μου είπε ότι ο Κάνον δεν θα ήταν εκεί για πολύ. Οπότε, θα θα έπρεπε να συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω και να υπερασπίζομαι τον εαυτό μου.

Μια ημέρα πέρασα την μπάλα κάτω από τα πόδια του Κάνον. Δεν το έκανα για να τον γελοιοποιήσω, αλλά με χτύπησε με καρατιά kung-fu. Δεν θα το συγχωρήσω ποτέ. Τα έκανε όλα γιατί ήθελε να είναι το αφεντικό, ήταν καταπιεστικός προς όλους. Μετά από αυτό ο Κόπελ μου είπε, μην ανησυχείς δεν θα είναι εδώ πολύ καιρό. Στο τέλος της σεζόν έφυγε", υποστήριξε ο Ίαν Ράιτ.

Photo credits: AP Photo/Alistair Grant

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ