PREMIER LEAGUE

Ο θάνατος του σκύλου του έχει "διαλύσει" τον Λαμέλα

Ο θάνατος του σκύλου του έχει "διαλύσει" τον Λαμέλα

Ο Έρικ Λαμέλα διανύει άσχημη πορεία στην καριέρα του, καθώς εκτός απ' τον τραυματισμό του έχει να αντιμετωπίσει και τον θάνατο του αγαπημένου του σκύλου.

Ιδιαίτερα δύσκολοι είναι οι τελευταίοι μήνες για τον Έρικ Λαμέλα, καθώς δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί απ' τον περασμένο Οκτώβριο, αλλά βρίσκεται μπροστά και σε άλλα σημαντικά ζητήματα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο ποδοσφαιριστής της Τότεναμ έχει μείνει στα πιτς περίπου τρεις μήνες, μιας και τραυματίστηκε σε προπόνηση κι από τότε έχει μεταβεί στη Ρώμη για να επανέλθει όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Η ανάρρωσή του τέθηκε σε δεύτερη μοίρα, όταν αναγκάστηκε να ταξιδέψει στην Αργεντινή, λόγω του αδερφού του, ο οποίος ενεπλάκη σε ατύχημα. Βέβαια, το επόμενο "χτύπημα" δεν άργησε να έρθει, μιας και κατά την επιστροφή του στην Αγγλία έμαθε ότι ο αγαπημένος του σκύλος, Σίμπα, είναι νεκρός.

Εξέλιξη, η οποία έχει επηρέασε την ψυχολογική του κατάσταση, καθώς αποδείχθηκε ότι ήταν αρκετά δεμένος με τον Σίμπα. Μάλιστα, έχει ανεβάσει σχετικές φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ενώ έχει μοιραστεί ιστορίες μέσα απ' την επίσημη ιστοσελίδα της Τότεναμ.

Απ' την πλευρά του, ο προπονητής του συλλόγου, Μαουρίσιο Ποτσετίνο, αποκάλυψε πρόσφατα ότι ο Λαμέλα χρειάζεται αλλαγή σκηνικού κι ότι είχε δώσει "το πράσινο φως", ώστε να πάει στη Ρώμη και με τη βοήθεια τρίτων να βελτιωθεί η φυσική και ψυχολογική του κατάσταση.

Επίσης, στην ιταλική πρωτεύουσα έχει στενή σχέση με τον Φεντερίκο Φάσιο, ο οποίος είναι δανεικός στη Ρόμα απ' την Τότεναμ και προσπαθεί κι αυτός να συμβάλει στην ψυχολογική αποκατάσταση του Αργεντινού.

Cansados y con calor ...

A photo posted by Erik Lamela (@eriklamela) on

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ