PREMIER LEAGUE

Η ατάκα του Ρανιέρι μετά τη νέα νίκη της Λέστερ

Η ατάκα του Ρανιέρι μετά τη νέα νίκη της Λέστερ

Η Λέστερ σκαρφάλωσε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας μετά το 1-0 επί της Κρίσταλ Πάλας και οι Άγγλοι ρεπόρτερ υπενθύμισαν στον Κλάουντιο Ρανιέρι τις πίτσες που είχε υποσχεθεί στους παίκτες του αν δεν δεχτούν γκολ σε κάποιο ματς! Δείτε τι απάντησε ο Ιταλός τεχνικός (video).

Είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις ευχάριστες (αν όχι η πιο εντυπωσιακή) αποκαλύψεις του φετινού αγγλικού πρωταθλήματος η Λέστερ και το απόγευμα του Σαββάτο το πιστοποιήσε για μία ακόμα φορά, καθώς στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Premier League έκαμψε την αντίσταση της Κρίσταλ Πάλας στο "King Power Stadium".

Η ατάκα του Ρανιέρι μετά τη νέα νίκη της Λέστερ

Σκόρερ του μοναδικού τέρματος του ματς ήταν ο Τζέιμι Βάρντι ο οποίος έγινε μόλις ο 8ος παίκτης στην ιστορία της Premier League που σκοράρει για επτά σερί αγωνιστικές (είναι μάλιστα κορυφαίος σκόρερ της Λίγκας με 10 γκολ), με την Λέστερ να κρατάει μάλιστα για πρώτη φορά το μηδέν στην εστία της και να δημιουργεί "θέμα" στη συνέντευξη Τύπου.

Αιτία η πρόσφατη τοποθέτηση του Ρανιέρι πως θα κερνούσε πίτσα τους παίκτες του αν κατάφερναν να μη δεχτούν γκολ σε κάποιο ματς, με δημοσιογράφο να υπενθυμίζει στον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Ελλάδας τη συγκεκριμένη υπόσχεση και τον "Tinkerman" να του απαντάει αφοπλιστικά:

Η ατάκα του Ρανιέρι μετά τη νέα νίκη της Λέστερ

"Δεν έχουμε φάει ακόμα την πίτσα. Είπα στους παίκτες μου στο κέντρο του γηπέδου "Ελάτε, έχουμε πίτσα τώρα Επιτέλους".

Όσον αφορά στο ματς κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας ανέφερε: "Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ήταν ένα δύσκολο ματς σήμερα, επειδή οι παίκτες της Κρίσταλ Πάλας είναι πολύ ψηλοί, μεγαλόσωμοι και πιο δυνατοί. Εμείς παλέψαμε, ήταν μία μάχη για μας, ήταν ένα ματς τακτικής, ήταν ένα περισσότερο ιταλικό ματς παρά αγγλικό".

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ρανιέρι ζήτησε συγγνώμη που δεν έδωσε το χέρι του στον Άλαν Πάρντιου μετά το τέλος του αγώνα, λέγοντας πως ήταν συγκεντρωμένος στους ποδοσφαιριστές του και δεν είχε την παραμικρή πρόθεση να "μειώσει" τον αντίπαλο προπονητή.

Δείτε την απάντηση του Ρανιέρι περί... πίτσας στην αρχή του video:

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ