PREMIER LEAGUE

Η απίθανη ευκαιρία του Λίνγκαρντ στο Γιουνάιτεντ-Μπέρνλι

Manchester United's Jesse Lingard, left, celebrates scoring against West Bromwich Albion with teammate Romelu Lukakus during their English Premier League soccer match at The Hawthorns, West Bromwich, England, Sunday Dec. 17, 2017. (Nick Potts/PA via AP)
Manchester United's Jesse Lingard, left, celebrates scoring against West Bromwich Albion with teammate Romelu Lukakus during their English Premier League soccer match at The Hawthorns, West Bromwich, England, Sunday Dec. 17, 2017. (Nick Potts/PA via AP) AP

Ο Λίνγκαρντ έχασε ένα γκολ απ' αυτά που δεν χάνονται στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουάιτεντ με την Μπέρνλι. (VIDEO)

Πόσες φορές έχουμε ακούσει τη φράση όλα τα γκολ μπαίνουν και όλα χάνονται στο ποδόσφαιρο. Για άλλη μια φορά η φράση αυτή επιβεβαιώθηκε στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Μπέρνλι και τη χαμένη ευκαιρία του Λίνγκαρντ για να μειώσει το σκορ για τους "κόκκινους διαβόλους".

Η Γιουνάιτεντ ήταν πίσω στο σκορ με 2-0, στο 53' ο Άσλει Γιάνγκ έκανε ωραία ενέργεια από τα δεξιά και την παράλληλη μπαλιά. Ο Λουκακού δεν πρόλαβε να βρει τη μπάλα παρά την προβολή που έκανε και ήρθε ο Λίνγκαρντ στο ύψος της μικρής περιοχής να πιάσει το πλασέ.

Η μπάλα βρήκε λίγο πιο κάτω από τον λαιμό του γκολκίπερ της Μπέρνλι και υψώθηκε στον αέρα με ανάποδα φάλτσα. Χτύπησε δυο φορές μάλιστα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια έπεσε στον αγωνιστικό χώρο για να απομακρύνει η άμυνα των φιλοξενούμενων.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ